mamaplus

Un pedofil a molestat două fetițe într-un parc de joacă, sub privirile altor copii

-
//
15.10.2021

Un bărbat a fost arestat după ce ar fi agresat sexual două fetițe, una de 8 ani, cealaltă de 10 ani. Individul de 51 de ani le-a atacat chiar într-un parc de joacă, sub privirile altor copii. Cazul a avut loc în județul Vaslui, România.

Cele două fetițe sunt surori, şi se jucau împreună în parc, în momentul în care individul de 51 de ani le-a abordat şi, de față cu alți copii, a început să le mângâie şi să le atingă într-un mod total nepotrivit. Copilele au plecat speriate spre casă, dar s-au temut să le povestească părinților ce s-a întâmplat.

Familia a aflat despre episodul revoltător abia după ce alți copii au spus acasă că au asistat la aceste scene deplasate, cu evidente conotații sexuale.

Tatăl fetițelor a cerut ajutorul poliției, care au reușit să-l identifice și să-l rețină pe pedofil. Surorile au fost audiate în prezența mamei şi a unui psiholog din cadrul Direcției pentru Protecția Copilului Vaslui. Apoi suspectul a fost reținut şi, ulterior, instanța a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzația de agresiune sexuală.

Fetele şi părinții lor primesc consiliere psihologică, şi sunt cuprinşi într-un program de monitorizare.