mamaplus

Un nou-născut abandonat într-un tufiș a fost salvat de un câine aflat la plimbare

-
//
06.05.2021

Viața unui bebeluş abandonat într-un tufiş a fost salvată de un Husky aflat la plimbare, într-un parc. Bărbatul îşi plimba câinele pe nume Hel când animalul a dat de câteva pături abandonate într-un tufiş, într-un parc din Birmingham, Marea Britanie.

„Am auzit deodată copilul plângând. Cred că mângâierea blândă a lui Hel l-a trezit”, spune stăpânul câinelui, Terry Walsh.

Nou-născutul avea probabil doar câteva ore când bărbatul și câinele său l-au găsit. Bebeluşul a fost dus imediat la spital, unde angajații l-au numit George pentru că a fost găsit cu o zi înainte de sărbătoarea St. George.

Poliția a dat publicității mai multe fotografii ale micuțului George, în speranţa că aşa îi va fi găsită mama.

„Eşti principala mea preocupare acum şi vrem să ne asigurăm că eşti bine. Nu ştiu circumstanțele naşterii lui George, dar eu, ca părinte, ştiu că a deveni părinte poate fi copleşitor”, a declarat inspectorul Neil Hunt.

Şi Walsh îi mulțumeşte câinelui său pentru că are o fire docilă: „Hel a fost minunat. Un câine mai în vârstă sau un câine cu un alt temperament ar fi putut trage pătura şi bebeluşul ar fi devenit o păpuşă de cârpă. Ca să nu mai vorbim despre ce ar fi putut face vulpile şi şoarecii”.

„Îi mulțumesc Domnului că bebeluşul era în viață, ar fi putut fi mult mai rău: ar fi putut fi mort. Cerul l-a trimis pe Hel să salveze acel copil!”,
adaugă Terry Walsh, propritarului câinelui.