mamaplus

Un copil de un an ar fi fost omorât în bătaie de părinții săi. Ce spune medicul legist

-
//
18.04.2022

Un copil de aproape 2 ani a murit, vineri, la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din Satu Mare, România. Bebelușul ar fi fost bătut chiar de către părinți. Potrivit sursei citate, copilul de un an şi opt luni a fost dus vineri, în stare gravă, cu mai multe leziuni la nivelul capului, având şi o mână ruptă.

Din păcate, medicii nu au reuști să-l ajute, iar copilul s-a stins după câteva ore, având răni grave.

“În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru moarte suspectă. Cercetările continuă în acest sens, sub supravegherea parchetului”, au precizat reprezentanți ai  IPJ Satu Mare.

Cadrele medicale au apelat la reprezentanții Inspectoratului de Poliție din Satu Mare, care au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă și asta după ce medicul legist a confirmat că leziunile pe care copilul le avea nu erau accidentale și ar fi fost făcute prin violență fizică de către alte persoane, cel mai probabil un alt membru al familiei. 

Cercetarea continuă și urmează ca zilele următoare să fie audiate toate persoanele care s-au aflat în preajma copilului în momentul în care au apărut semnele violenței.