mamaplus

Un copil de 4 ani a murit după ce a fost scăpat din brațe, de la balcon

-
//
21.09.2021

Tragedia a avut loc vinerea trecută, în via Foria din Napoli, Italia. Dacă, inițial, părea că a fost vorba despre o moarte accidentală, verificările ulterioare au dus către o concluzie teribilă. Judecătorul de instrucție Valentina Gallo a validat arestarea lui Mariano Cannio, în vârstă de 38 de ani, care este acuzat de uciderea micuțului Samuele Gargiulo.

Tânărul de 38 de ani, angajat de familia băiețelului pentru a ajuta la treburile casnice, a mărturisit că l-a scăpat din brațe pe copil, după ce a ieșit cu el pe balcon.

El a declarat, în timpul audierilor, că ar fi amețit și că a fost vorba despre un accident. Judecătorul are, însă, o altă versiune. Spune că bărbatul "a fost total conștient înainte și după gest" și a dispus trimiterea lui Cannnio după gratii.

"L-am luat în brațe și am ieșit cu el pe balcon. Când eram lângă balustradă, am simțit o amețeală, m-am aplecat și am scăpat copilul din brațe. Imediat, am auzit țipete venind de jos și m-am speriat. Eram conștient de ce se întâmplase", mărturisește bărbatul.

Mama copilului decedat este însărcinată în luna a opta

Băiețelul de nici 4 ani a murit vinerea trecută, după ce s-a prăbușit de la etajul trei al casei în care se aflau mama lui, însărcinată în 8 luni de zile, și tânărul Cannio, angajat de familie pentru diverse treburi casnice.

mamaplus