mamaplus

Soția lui Marc Anthony, cu 30 de ani mai tânără, a născut

-
//
21.06.2023

Marc Anthony a sărbătorit Ziua Tatălui într-un mod special anul acesta. Soția sa cu 30 de ani mai tânără, Nadia Ferreira, a născut un băiețel, al șaptelea copil al muzicianului. Iată prima imagine cu cel mic!

mamaplus

Marc Anthony, în vârstă de 54 de ani, se află în culmea fericirii după ce soția sa, fosta Miss Universe Paraguay 2021, a născut primul lor copil împreună. Fostul soț al lui Jennifer Lopez a dat vestea pe rețelele sociale, prin intermediul unei fotografii alb-negru în care îl tine în brațe pe micuț.

„Sincronizarea lui Dumnezeu este perfectă. O Zi a Tatălui fericită!”, a scris Anthony în dreptul imaginii cu fiul său, conform protv.ro.

Micuțul este al șaptelea copil al lui Marc Anthony, iar Nadia Ferreira este a patra soție a acestuia. Primul copil al cântărețului de muzica latino este Arianna, în vârstă de 29 de ani, fiica avuta din relația cu Debbie Rosado. Cei doi au adopat și un băiat pe nume Chase.

Următorii doi copii, Cristian, 22 de ani și Ryan, 19 ani, i-a avut cu prima sa sotie, Miss Universe Dayanara Torres, urmați de gemenii Emme și Max, rezultați din căsătoria cu Jennifer Lopez.