mamaplus

Șocant! O rusoaică s-a căsătorit cu fiul său după ce a divorțat de tatăl băiatului. Acum au doi copii împreună

-
//
31.10.2023

O influenceriță din Rusia s-a căsătorit cu fiul ei vitreg , după ce a divorțat de tatăl acestuia și a făcut doi copii cu el. Marina Balmasheva, în vârstă de 38 de ani, este din Rusia și a locuit cu soțul ei Alexey, timp de mai bine de 10 ani, înainte ca relația lor să se încheie cu divorț, scrie unica.ro.

mamaplus

Marina s-a îndrăgostit de fiul ei când acesta era la facultate

Când Marina și Alexey erau împreună, Vladimir avea doar șapte ani. Ea l-a ajutat pe bărbat să-l crească împreună cu alți cinci copii adoptați. Mulți ani mai târziu, într-o zi când Vladimir Shavyrin a venit acasă din vacanță, fiind student la Universitate, Marina a început să-l vadă cu alți ochi. Între cei doi a început o poveste de dragoste, fără știrea lui Alexey. În cele din urmă, influencerița și-a părăsit soțul pentru a se putea căsători cu fiul ei vitreg.

”Eram într-o dispoziție bună, dar puțin jenată”

După separarea de soț, ea a distribuit în mediul online un videoclip cu momentul în care s-a căsătorit cu Vladimir Shavyrin, fiul fostului ei soț, dezvăluind la momentul respectiv că așteaptă primul copil. Postarea ei a stârnit un val de controverse în mediul online, internauții criticând dur decizia femeii.

”Am mers cu mașina până la Starea Civilă, nici măcar nu aveam o perie de păr la mine. Inelele erau în mașină. Eram într-o dispoziție bună, dar puțin jenată. După oficializare, ne-am îmbrăcat în haine tipice de nuntă și ne-am bucurat de o recepție drăguță la un restaurant local cu mai mulți oaspeți” – a spus femeia, citată de Daily Mail.

mamaplus

Cei doi au în prezent doi copii, o fată și un băiat. Fostul soț o acuză pe Marina că i-a sedus fiul. „Ea l-a sedus pe fiul meu… El nu avusese o iubită înaintea ei. Nu îi era jenă să întrețină raporturi intime cât eram acasă. Aș fi iertat-o ​​că înșală, dacă nu ar fi fost fiul meu… Fugea spre patul fiului meu din dormitorul nostru când dormeam. După aceea se întorcea și stătea în pat cu mine de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.” –  a mărturisit bărbatul.

Marina spune acum că în mariajul anterior anterioar „nu trăia, ci se prefacea” „Am regretat că am distrus familia? Da și nu. Mi-a fost rușine că am ucis relația dintre mamă și tată. Am vrut să mă întorc la fostul meu? Nu. Simt furie și ură față de el? Nu mai simt. Este o persoană bună și un tată minunat pentru copiii noștri. Cum au luat copiii schimbările? Cu mult calm. Ce [am] astăzi? Sunt căsătorită. M -am mutat într-un oraș mai mare. Îmi place și sunt iubită.” –  a declarat femeia.