Românul cu 17 copii căruia statul britanic îi oferă  90.000 lire sterline

Românul cu 17 copii căruia statul britanic îi oferă 90.000 lire sterline

-
//
02.02.2018

Un electrician din România s-a stabilit în Marea Britanie împreună cu soția și cei 17 copii ai săi. Mihai Toma are un salariu de 1.800 de lire sterline lunar.

Românul cu 17 copii căruia statul britanic îi oferă  90.000 lire sterline

Aceștia locuiesc într-o casă cu trei dormitoare, neîncăpătoare pentru cei 17 copii cu vârste cuprinse între patru luni și 19 ani.

Din partea statului britanic, familia Toma primește, insumate, ajutoare sociale în valoare de 90.000 de lire sterline pe an, adică mai mult decât mulți dintre doctori, comandanți de secții de poliție sau membri ai parlamentului.

Dar, familia Toma consideră că nu primește suficient din partea statului britanic și cere chiar mai mult... Considerând că locuința lor nu mai îndeplinește standardul necesar pentru a crește atâția copii.

”Nu ne dorim o casă cu 10 dormitoare, dar e clar că avem nevoie de una mai mare decât cea în care locuim. Oamenii ne judecă, dar noi nu am făcut nimic rău venind aici pentru o viață mai bună decât în România. Educația e mult mai bună, copiii au mai multe oportunități în viață”, a declarat Veronica Toma, în vârstă de 37 de ani,  jurnaliștilor de la Daily Star.

Sursa: stirilekanald.ro