Primele detalii despre copilașul Nataliei Gordienko. Cu cine seamănă Cristian?

Primele detalii despre copilașul Nataliei Gordienko. Cu cine seamănă Cristian?

-
//
19.01.2018

După mai multe luni de absență, Natalia Gordienko a revenit la viața publică. Aceasta a fost invitată la “O Seară Perfectă”, pentru a vorbi despre rolul de mămică și despre băiețelul ei, Cristian.

Primele detalii despre copilașul Nataliei Gordienko. Cu cine seamănă Cristian?

„Sarcina a trecut fără probleme și foarte ușor. Am pus 20 de kg în plus și acum au rămas 6 kg și jumătate în plus. Am avut pofte și am mâncat tot ce am vrut. Am exclus din meniu doar cafeaua... În timpul sarcinii foarte mult contează sprijinul familiei și al tatălui copilului”, a povestit Natalia Gordienko.

Interpreta a născut natural.

 “Nașterea a fost dureroasă, travaliul a durat 6 ore. Nu e ca în filme. Am născut la sfârșit de noiembrie, băiatul e zodia săgetător, ca și mine. Am născut în Franța, acolo aveam medici cunoscuți. Acum mă ajută bunica foarte mult. Mă simt foarte bine. Când se întâmplă asta cu tine, îți dai seama că totul se schimbă spre bine. Femeia a fost făcută pentru a deveni mamă. Pentru că până la sarcină am fost o persoană foarte activă, mi-a fost și un pic greu să mă obișnuiesc să trăiesc fără asta „, a adăugat artista.

Cristi e un copil minunat și se bucură de toată dragostea părinților.

“Cristi e cumințel, inteligent, foarte serios. I-am făcut deja pașaport. Seamănă și cu mama, și cu tata. Avem colici, îl alăptez...”

Când a fost întrebată de tatăl copilului, Natalia a fost modestă în declarații.

“Tatăl e cel mai bun, îl iubesc și mă iubește. Mă simt fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru familia pe care o am.”

Sursa: osearaperfecta.protv.md