mamaplus

Primăria Capitalei dă replică celor care au criticat pavajul cu Pomul Vieții

-
//
05.07.2023

Primăria municipiului Chișinău dă replică celor care au venit cu critici în adresa pavajului, amenajat pe strada pietonală, care prezintă brandul Republicii Moldova - „Pomul Vieții”.

mamaplus

Instituția precizează că pavajul este parte a proiectului de modernizare a pietonalei Eugen Doga și că va atrage mulți vizitatori, transmite Știri.md.

„Pentru cei deranjați și care critică proiectele realizate în Chișinău, venim cu precizări.

Ne bucurăm să putem atrage atâta atenție prin promovarea brandului de țară - „Pomul Vieții” - chiar în inima Capitalei.

Acest loc va atrage mulți vizitatori în Capitala Republicii Moldova. Acest simbol este al neamului și este pentru oraș și toți oamenii.

Unește alte două simboluri, Pietonala Eugen Doga și clapele pianului cu covorul tradițional în pavaj de pe aleea din bd. Grigore Vieru.

Crearea „Pomului Vieții” este parte a proiectului de modernizare a Pietonalei Eugen Doga pe care Primăria Chișinău îl realizează împreună cu Agenția de Cooperare Turcească TIKA”, se arată într-un comentariu al Primăriei. 

Menționăm că, după ce Primăria a publicat o imagine cu pavajul, unii chișinăuieni s-au arătat nemulțumiți că se investesc mai mulți bani în centrul Capitalei, însă se cam uită de celelalte sectoare.