mamaplus

O mamă a găsit clipuri pe YouTube, care îi învață pe copii despre sinucidere

-
//
27.02.2019

O mamă din Florida a găsit pe YouTube și YouTube Kids videoclipuri care îi învață pe copii despre sinucidere.

mamaplus

Potrivit CNN, femeia se numește Free Hess și spune că prima dată când a văzut un astfel de video a fost anul trecut în iulie, când o altă mamă i-a spus că ea și fiul ei se uitau împreună la desene animate pe YouTube Kids. La un moment dat, într-una din secvențe a apărut un bărbat cu ochelari de soare, care le-a spus copiilor cum să-și taie venele.

Hess, care este pediatru, a făcut apel la mai multe grupuri civice să reclame acel video, astfel încât să fie eliminat de pe internet. Hess spune că a durat o săptămână până când YouTube Kids a luat măsuri.

Cu toate acestea, în februarie 2019, femeia spune că a văzut din nou acel clip, însă de această dată pe Youtube. Încă o dată, videoul a fost reclamat de ea și de alți părinți, după care a durat câteva zile până când a fost șters.

”Mă simt frustrată și furioasă. Sunt pediatru și văd cum tot mai mulți copii vin cu răni pe care și le-au provocat singuri și cu tentative de suicid. Nu am nicio îndoială asupra faptului că rețelele de socializare au un rol în asta.”, spune ea pentru CNN.

Sursa: stirileprotv.ro