mamaplus

”O mamă fantastică„: Cântăreața Pink a topit inimile tuturor cu o nouă apariție alături de fiul său

-
//
16.06.2022

Deși este criticată destul de des de către mamele perfecte de pe rețelele sociale, celebra cântăreață americană Pink este văzută acum cu ochi buni de aceleași cârcotașe. Se pare că metodele ei de educare a copiilor nu sunt chiar atât de groaznice precum par a fi, iar dovadă ar fi cel mai recent video publicat de vedetă pe rețelele sociale.

La cei 42 de ani ai săi, Pink are o carieră excepțională în muzică și doi copii minunați, pe care îi iubește ca pe ochii din cap. Fetița ei Willow Sage Hart are 11 ani și a moștenit talentul mamei în muzică și atletică ușoară. Mezinul familiei, Jameson Moon Hart, are 5 ani și a preluat de la tatăl său dragostea pentru motociclete și cățăratul pe unde apucă.

Zilele trecute, Pink a decis să-l treacă la un alt nivel și l-a ajutat să urce pentru prima oară pe un skateboard. Chiar dacă au fost multe emoții și frică, micuțul a dat dovadă de curaj și chiar grijă pentru mămica lui.

”Predau estafeta mai departe (skateboard-ul acela m-a lovit atât de puternic la gleznă), dar primul lucru pe care mi l-a spus el a fost ”Mămico, ești bine?” Skateboarding-ul e atât de distractiv!”, se arată în mesajul artistei.

Vezi cum s-a întâmplat totul în video-ul de mai jos.