Monstru cu chip de tată! Un bărbat din Comrat şi-a violat repetat fetița de 12 ani

Monstru cu chip de tată! Un bărbat din Comrat şi-a violat repetat fetița de 12 ani

-
//
20.09.2017

Poliția a reținut un bărbat bănuit că, timp de trei ani, a abuzat sexual de propria fiică. Coșmarul a început când fata avea doar nouă ani, iar nici un membru de familiei nu a bănuit ce se petrece. Totul s-a întâmplat într-o localitate din Comrat. Potrivit oamenilor legii, bărbatul în vârstă de 40 de ani are antecedente penale. 

Monstru cu chip de tată! Un bărbat din Comrat şi-a violat repetat fetița de 12 ani

Timp de trei ani sub acest acoperiş micuţa a trăit un adevărat coşmar. Copila nu a putut cere ajutor de la nimeni pentru că era şantajată de propriul tată. Toată grozăvia a avut loc atunci când nimeni nu era acasă, iar rudele nici măcar nu au bănuit ce se petrece sub ochii lor.

Acasă la familie am găsit-o pe bunica fetei care din cauza că era beată nu a fost în stare să ne spună dacă ştia despre calvarul prin care a trecut nepoţica sa: "El pe mine m-a supărat, iată am pe frunte un cucui. Cum a putut el...eu am plecat la vecini şi peste jumătate de oră..."

Şi unii vecin confirmă faptul că bărbatul era violent şi ridica mâna la membrii familiei:

"Bea, consumă droguri, fumează, iată ce pot să vă spun. - Ambii?- Ea parcă nu pentru că nu am văzut-o niciodată beată. Am auzit că o bate, dar nu ştiu cât e de corectă informaţia aceasta".

Alţii însă neagă faptul că bărbatul era un consumator înrăit de alcool:

"Nu prea l-am văzut beat, lucra aici la calea ferată. Când aveam nevoie ne ajutam unul pe altul. Copiii se jucau aici, dar mai multe nu am văzut".

"Nu trebuie să judecăm oamenii pentru că noi toţi suntem buni. Eu pe acest om îl cunosc ca pe o persoană bună. Nimic rău de el nu am auzit, nu servea băuturi alcoolice şi nu stătea sub garduri".

Poliţia a fost alertată de mama fetei. Copila nu a mai rezistat terorii şi după ce ieri a fost agresată din nou de către tatăl sau, a sunat o prietenă de-a mamei care la rândul ei a anunţat femeia. Bărbatul a fost reţinut pentru 72 de ore. 

"Urmează ca în acţiunile procesuale pe care le desfăşurăm, să stabilim toate circumstanţele şi respectiv să dăm o calificare juridică. Copila la moment este examinată de către serviciile medicale, respectiv cazul a fost redirecţionat către serviciul asistenţă psihologică", a declarat Marian Maxian, şeful Direcției Securitate Publică a Inspectoratului General al Poliției.

Bărbatul a fost anterior judecat pentru viol, iar dacă va fi găsit vinovat, el riscă de la zece la 20 de ani sau închisoare pe viaţă.

Sursa: publika.md