mamaplus.md

Mesajul unei mame, după ce copilul ei a fost la un pas să moară strangulat

-
//
04.02.2019

O mamă care și-a găsit fiul aproape stragulat a decis să-și spună povestea pe Facebook și să arate lumii întregi rănile pe care băiețelul său le are după ce l-a lăsat să se joace cu un obiect din casă, aparent inofensiv.

mamaplus.md

Arika Hernandez, pe numele sau, a împărtășit un mesaj emoționant pe Facebook, în care descrie felul în care și-a găsit puștiul strangulat, aproape sufocat de un cordon subțire al jaluzelelor de la geamul camerei. 

„Băiatul nostru dulce de trei ani este un supraviețuitor. Mamelor, aveți mare grijă, copiii sunt curioși, iar un astfel de obiect le poate atrage atenția", a scris femeia.

mamaplus.md

„La 7 ianuarie, fiul nostru sa urcat pe patul de sus și și-a înfășurat corzile în jurul gâtului. Apoi a început să coboare pe scară, în timp ce corzile se strângeau. Se panicase.”, a adăugat ea.

Fiul ei a încercat cu disperare să se desprindă de mânerul cordonului, dar a ajuns doar să se rănească. Panicat, copilul a sărit de pe pat, iar greutatea lui a lovit cordonul, eliberându-i gâtul.

„Cablul a cedat și l-a eliberat! Am auzit un zgomot puternic care m-a înfiorat. Nu a fost doar un țipăt. Este un sunet pe care nu l-am mai auzit niciodată în viața mea, dar care va răsuna pentru totdeauna în urechile mele.”, a scris Hernandez.

Părinții îngroziți și-au dus fiul la spital unde paramedicii erau foarte îngrijorați și șocați de ceea ce au văzut.

Sursa