mamaplus

Marina Cârnaț, mesaj motivațional din Republica Dominicană: “Faptul că ai copii nu ar trebui să fie un impediment în drumul către succes”

-
//
04.03.2024

Marina și Teodor Cârnaț sunt într-o călătorie de afaceri în Republica Dominicană. Influencerița a publicat mai multe poze inspiraționale și le-a spus mămicilor din comunitatea sa care este secretul succesului său.

mamaplus

"Pentru mulți, ideea de a fi mamă și antreprenor poate părea descurajatoare. Dar pentru acele mame care îmbrățișează ambele roluri, fiecare zi este o demonstrație a puterii, rezilienței (îmi place cuvântul asta) și dedicației lor.

Faptul că ai copii nu ar trebui să fie niciodată considerat un impediment în drumul către succesul în afaceri. Dimpotrivă, copiii mei sunt o sursă de inspirație și motivare incredibilă. Ei ne amintesc de importanța muncii noastre, ne alimentează cu energia și pasiunea de a face lucruri mari și ne arată că nimic nu este imposibil atunci când avem scopul și determinarea corect setată.

Cum reușesc ca mama a 9 să le împlinesc atât de armonios pe toate? Secretul constă în planificare atentă, prioritizare și flexibilitate. V-am mai spus asta pe story de multe ori. Totuși, echilibrul între viața de cariera și cea personală este esențială și am căutat o astfel de cariera unde nu as fi nevoită să renunț la niciuna dintre ele pentru a reuși frumos”, spune Marina Cârnaț. 

mamaplus

Amintim că Marina și Teodor Cârnaț au împreună 9 copii: 5 fete și 4 băieți.

Sursa: Mamaplus.MD