mamaplus

Leonardo DiCaprio, prima apariție cu iubita sa, la premiile Oscar

-
//
11.02.2020

Deși nu s-au lăsat fotografiați împreună pe covorul roșu al galei, Leonardo DiCaprio (45 de ani) și iubita lui, actrița Camila Morrone (22 de ani), au participat în calitate de cuplu la decernarea premiilor Oscar de anul acesta.

Actorul a fost nominalizat în categoria Cel Mai Bun Actor în Rol Principal, pentru rolul jucat în pelicula regizată de Quentin Tarantino, Once Upon a Time in Hollywood.

Ea a purtat o rochie într-o nuanță alb-lăptoasă, creație Carolina Herrera, Leonardo DiCaprio optând pentru clasicul costum negru.

mamaplus

Povestea lor de dragoste

Camila Morrone și Leonardo DiCaprio formează un cuplu din decembrie 2017. În luna ianuarie a anului 2018, cuplul a fost fotografiat pentru prima dată împreună în Aspen, Colorado. De atunci, Leo și Camila au fost surprinși călătorind împreună pe întreg globul.

Tot în 2018, o sursă mărturisea că relația Camilei cu Leonardo devine „mult mai serioasă”.

„Au fost inseparabili în acest ultim an și sunt înnebuniți unul după celălalt. Și-au cunoscut familiile și iubesc să petreacă timp împreună”, a adăugat sursa, la vremea aceea.

mamaplus

Întâi din cauza diferenței de vârstă și apoi din cauza faptului că publicul ar putea crede că rolurile pe care le obține sunt rezultatul ajutorului primit din partea actorului. Cu toate acestea, Camila speră ca, odată cu avansarea în carieră, identitatea ei să se separe de relația sa cu actorul în vârstă de 45 de ani.