mamaplus

Ilinca Vandici a anunțat divorțul de Andrei Neacșu, după ce tatăl copilului a apărut pe litoral cu noua iubită

-
//
17.07.2023

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat, după 6 ani de căsnicie. Cei doi au împreună un băiat, Zian, iar prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!”, difuzată la Kanal D, a anunțat că mariajul ei s-a încheiat definitiv, după ce tatăl copilului a apărut pe litoral, însoțit de noua iubită.

mamaplus

Gata, e oficial! Ilinca Vandici și Andrei Neacșu nu mai formează un cuplu nici în acte. Cei doi au definitivat divorțul, discret, așa cum au încercat să fie și mariajul lor. Vedeta Kanal D a anunțat că actele de divorț au fost semnate, în urmă cu ceva timp, și fiecare este astfel liber să-și continue viața. 

„Suntem divorțați oficial! Divorțul a avut loc acum ceva timp, într-un mod cât se poate de discret, așa cum este normal sa se întâmple”, a declarat Ilinca Vandici pentru WOWbiz.ro, după ce cancan.ro a publicat primele imagini cu Andrei Neacșu și noua iubită în timp ce se bucurau de razele soarelui pe litoralul românesc. 

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au căsătorit în 2017. Cei doi au împreună un băiețel, Zian, în vârstă de 6 ani. Prezentatoarea de la Kanal D și fostul soț au avut o relație discretă, dar care nu a fost scutită de bârfe. În luna mai a acestui an, Ilinca Vandici recunoștea că s-a separat de tatăl copilului, asta după ce în presă au apărut informații conform cărora omul de afaceri nu ar fi tocmai ușă de biserică. 

Sursa