mamaplus

Horoscopul săptămânii 30 august-5 septembrie 2021: Racii sunt impulsivi, iar Scorpionii sunt în centrul atenției

0
//
29.08.2021

Urmează o perioadă în care vom îmbrățișa noi începuturi atât în plan profesional cât și personal. Atenție însă, nu fiți cheltuitori și prea sinceri cu unele persoane din anturaj. Este nevoie de multă răbdare și tact pentru a vă atinge obiectivele dorite. Aflați în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Debordezi de energie și ești tentat să te implici în tot felul de treburi personale sau ale altora. Alege numai ceea ce te privește pe tine și intră în sfera ta reală de interes. Acasă în familie te așteaptă treburi restante și dialoguri importante cu membrii familiei. Fii deschis la propunerile celor dragi, însă exprimă-ți, cu discernământ, și punctele tale de vedere. Fii prudent, răbdător și ține cont și de spusele celorlalți.

TAUR: Se conturează cheltuieli importante la începutul săptămânii, fie pentru cineva drag, un prieten de încredere, fie pentru un proiect profesional aflat în derulare de ceva vreme. Chibzuiește bine înainte de a cheltui o sumă cât de mică. Multe dialoguri și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Este bine să vorbești puțin și să asculți mai mult. Sunt șanse să călătorești pe distanțe scurte, dar fii prudent, pentru că sunt posibile neplăceri. Relațiile familiale și treburile gospodărești te solicită din plin.

GEMENI: Ai șanse mari să schimbi multe și mărunte în viața ta. Se pare totuși că segmentul sentimental este cel care te atrage cel mai mult. Analizează pe îndelete situația ta amoroasă plus relațiile cu copiii și trasează un plan de îmbunătățire. Relațiile familiale sunt tensionate, deci fii prudent și evită discuțiile contradictorii sau accentuarea conflictelor. Apar informații noi privitoare la veniturile tale și la schimbarea condițiilor de muncă. Evită planurile de investiții financiare!

RAC: Stările tale de spirit fluctuează mult în perioada analizată. De aici și organismul este obosit. Controlează-te, temperează-ți impulsurile de moment și ocupă-te serios de îmbunătățirea stării tale generale. Plimbările în aer liber, concentrarea pe gândirea pozitivă, relaționarea cu oamenii de bună calitate te ajută mult. Foarte importante sunt dialogurile și întâlnirile cu prietenii.

LEU: Sunt zile bune pentru retragere din forfota cotidiană și pentru a sta de vorbă cu tine însuți. Dialogurile și întâlnirile cu prietenii te obosesc și de aici va rezulta nevoia de a te odihni și de a te îndepărta de tot ce îți displace. Odihnește-te, îngrijește-te corespunzător și cultivă gândirea pozitivă. Pe căi mai puțin obișnuite poți afla informații revelatoare privitoare la relațiile și situațiile în care ești implicat. În a doua parte a săptămânii te vei simți mult mai bine.

FECIOARĂ: Ești foarte solicitat în plan socio-profesional, mai ales de către șefi și de către reprezentanți ai unor instituții oficiale. Cumva ești forțat de împrejurări să iei decizii majore, să formulezi opinii legate de mersul lucrurilor la locul de muncă sau să te implici în activități comune cu alții. Se recomandă prudență, deoarece gândirea și comunicarea sunt distorsionate, astfel că una se gândește, una se spune și cu totul altceva se înțelege. Relații dificile cu prietenii, dar sunt importante dialogurile cu aceștia, chiar dacă pe alocuri te necăjesc mult. Rezervă momente de odihnă, întrucât oboseala este accentuată.

BALANȚĂ: Se conturează multă forfotă socio-profesională. Întâlniri și discuții la nivel înalt, participarea la reuniuni oficiale, cu multă lume, dar și controverse. Prudență, răbdare, măsură în toate! Te poți trezi în mijlocul unor conflicte, la care nici cu gândul nu gândești. Colaborările profesionale în care ești implicat, relația cu partenerul de viață sunt vulnerabile, datorită imaginii tale publice sau datorită statutului tău socio-profesional. Relațiile cu prietenii se evidențiază în a doua parte a săptămânii prin discuții și acțiuni comune importante. Evită să vorbești despre vulnerabilitățile tale.

SCORPION: Săptămâna debutează cu aspecte financiare de tipul primirea unor sume de bani sau bunuri, relaționare cu instituții financiare, cheltuieli diverse. Este o perioadă interesantă, deoarece forfota mentală este mare. Ești în centrul atenției multora, mai ales în segmentul profesional. Unii șefi te vor provoca la explicații vizavi de felul în care îți îndeplinești sarcinile de serviciu. Acasă, membrii familiei și rudele au nevoie de sprijinul tău moral, emoțional și material.

SĂGETĂTOR: În urma discuțiilor cu partenerul de viață sau colaboratorii din segmentul profesional vei fi nevoit să-ți revizuiești situația financiară. Prudență și discernământ, pentru că segmentul financiar, mai ales secțiunea bani și bunuri comune cu alții este foarte vulnerabil. Sunt posibile pierderi, erori în documente, dar și falsuri intenționate. În a doua parte a săptămânii ai de-a face cu șefi, sarcini de lucru urgente și reuniuni oficiale. Acordă timp și atenție atât casei, cât și membrilor familiei.

CAPRICORN: Ai multe de făcut în perioada analizată, mai ales la serviciu. Ești sprijinit de către oameni de încredere, dar nu slăbi vigilența. Analizează toate tipurile de relații în care ești implicat și renunță fără echivoc la persoanele care te solicită prea mult sau care își văd numai de interesele lor personale în relația cu tine. Cheltuieli comune cu alții pe facturi, taxe, datorii.

VĂRSĂTOR: Persoana iubită și copiii îți solicită eforturile în primele zile ale acestei săptămâni. Este nevoie de răbdare și toleranță, întrucât răsturnările de situație pot fi total surprinzătoare. Ai mult de lucru la serviciu, dar și în plan personal, acasă, sunt treburi restante care își așteaptă rândul să fie rezolvate. Alege prioritățile, apelează la sprijinul oamenilor dragi și de încredere și dozează-ți eforturile. Oboseală este accentuată și chiar pot reveni unele afecțiuni vechi.

PEȘTI: Curățenii generale, reparații curente, vânzarea sau achiziționarea unor bunuri patrimoniale, discuții pe teme de interes comun cu neamurile. Prudență și răbdare, pentru că tensiunile sunt la cote înalte. A doua parte a săptămânii evidențiază relațiile sentimentale. Implică-te în activități recreative, ocupă-te de hobby-uri și stai de vorbă pe îndelete cu cei dragi. Răscoliri sentimentale, aspecte legate de copii, modificarea percepției tale vizavi de iubire și implicațiile ei. Sănătatea este vulnerabilă, datorită eforturilor intense depuse la serviciu.