mamaplus

Horoscopul săptămânii 27 septembrie – 3 octombrie 2021: perioadă complicată pentru mulți nativi

0
//
27.09.2021

Ultima săptămână din luna septembrie ne aduce multe tensiuni atât la locul de muncă, cât și în sânul familiei pentru majoritatea nativilor. Tocmai de aceea, sugestia noastră ar fi să vă păstrați cumpătul și să acționați la rece. Să vedem în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec vor avea multe de spus săptămâna aceasta și vor purta discuții, unele mai tensionate, altele mai echilibrate cu cei cu care au, într-adevăr, ceva de împărțit. S-ar putea să aibă parte de lupte de putere, lupte duse cu persoane care au autoritate în viața lor, posibil chiar superiori. Pentru ca lucrurile să meargă bine este nevoie și de unele compromisuri. Sentimental, întoarcerea unor persoane din trecut în viața nativilor ar trebui pusă sub lupă și analizat până la cel mai mic detaliu dacă merită să reia acea legătură.

TAUR: Săptămâna aceasta vine cu multă muncă, cu discuții legate de program. Nativii se pot epuiza ușor dacă se vor implica în prea multe activități și ar trebui să aibă grijă și la starea lor de sănătate, să nu lase stresul să-i acapareze. În plan sentimental, s-ar putea ca unii nativi să-și dea seama că au visat prea departe și că unele relații nu sunt de viitor, însă nu este neapărat o săptămână proastă, pentru că șansele de reconectare la partener sunt destul de mari.

GEMENI: Cei născuți în zodia Gemeni nu au parte de o săptămână prea bună în plan sentimental. Nativii se vor simți neiubiți și vor avea tendința să facă reproșuri. Vor spune lucruri dureroase și vor cere explicații. Pe de altă parte, este nevoie de atenție la relația cu copiii, pentru cei care sunt părinți. S-ar putea ca aceștia să mintă, să ascundă lucruri sau să le spună eronat. Pe de altă parte, este o perioadă foarte creativă, și pentru cei care evoluează în zona artistică poate fi o săptămână de succes.

RAC: Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de discuții mai puțin plăcute cu familia sau cu partenerul de viață, cu soțul/soția. Pot fi aduse în discuție teme legate de casă, de sarcini și responsabilități gospodărești și lucrurile nu vor merge de la sine. Unii nativi pot fi stresați de un context profesional și din cauza aceasta să nu se poată preocupa de cele casnice. Sentimental, este totuși o perioadă bună pentru reconectare la partener, pentru sensibilitate și romantism, pentru visare, dar nu neapărat pentru a intra în noi povești de iubire.

LEU: Nativii caută rezolvări, poartă discuții, se frământă, dar pot găsi și soluții bune, sclipitoare la problemele cu care se confruntă. Pot rezolva situații ce țin de acte, documente, însă s-ar putea să fie mai greu cu obținerea unor aprobări, dar orice întârziere se va dovedi de bun augur întocmai pentru că pot reanaliza o situație. În cuplu, pot apărea discuții, de principiu constructive, în care se pot lămuri situații mai vechi, însă nativii sunt cei care trebuie să dea tonul.

FECIOARĂ: Cei născuți în Fecioară ar trebui să fie puțin mai atenți la cheltuieli pentru că, pe lângă cele necesare, vor veni și altele care nu erau planificate și care pot fi destul de costisitoare. Mulți nativi se vor preocupa intens să facă rost de bani acum și pot avea idei despre cum să-și valorifice talentele. Pe de altă parte, este o perioadă bună în care nativii se pot îndrăgosti și pot să se reconecteze la partenerul de viață. Starea de sănătate este bună, dar este important să aibă grijă la alimentație și să nu facă excese.

BALANȚĂ: S-ar putea să răbufnească săptămâna aceasta, să spună ceea ce au de zis fără să mai țină cont de diplomație. Mare grijă la suprasolicitare și la energia în exces pe care nativii nu vor ști să o folosească constructiv. Pot să apară tensiuni și în cuplu din cauza faptului că sunt axați prea mult pe nevoile și dorințele lor. Atenție la sănătate, nu neapărat că există probleme, ci la tendința de a se panica din orice care poate fi periculoasă pentru starea emoțională.

SCORPION: Cei născuți în zodia Scorpion au tendința de a se izola, de a se retrage în singurătate, însă și o tendință de a se lăsa copleșiți de frământări și gânduri. Rolul de victimă poate fi abordat de unii nativi, în timp ce alții se vor confrunta cu trecutul, cu amintiri și nostalgii mai greu de îndurat emoțional. Este posibil ca în cuplu să apară suspiciuni și fel și fel de angoase care să dea naștere unor tensiuni și supărări. Mai multă grijă la sănătate. Este nevoie de odihnă mai multă și de relaxare mentală.

SĂGETĂTOR: Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să aibă parte de neînțelegeri în cuplu, de tensiuni cu partenerul de viață care se pare că nu-i mai înțelege ca înainte și nici comunicarea nu se mai leagă. Pe de altă parte, pot apărea fel și fel de situații în anturaj care să-i pună pe nativi pe gânduri și s-ar putea ca unii nativi să petreacă mai mult timp cu prietenii decât cu partenerul și de aici să apară noi tensiuni. Cei singuri pot fi tentați să caute pe cineva din trecut, însă nu este cea mai bună alegere. Pe de altă parte, s-ar putea ca niște planuri pe care nativii le au să nu fucnționeze din cauza lipsei de buget sau ca urmare a unor probleme financiare.

CAPRICORN: Cei născuți în zodia Capricorn nu ar trebui să se frustreze dacă unele situații profesionale nu merg așa cum își doresc ei, ci trebuie să aibe răbdare. Pot apărea tensiuni cu superiorii și mulți nativi pot simți un avânt puternic de a-și schimba direcția în carieră, maia les dacă este vorba de mai mulți bani. Este o perioadă în care viața socială este mai activă, nativii își fac noi prieteni, leagă noi relații importante pentru ei și se pot baza pe ajutorul celorlalți, fără însă a da și bani cu împrumut.

VĂRSĂTOR: Cei născuți în zodia Vărsător îți vor reanaliza niște convingeri de viață, niște credințe, indiferent că sunt religioase, politice, culturale și vor reuși să le dea noi înțelesuri care să contribuie și la creșterea lor. Este o săptămână bună pentru nativii care vor să învețe ceva nou, care dau examene sau susțin prezentări, prelegeri. Poate unii Vărsători iau decizia de a se folosi de un atestat mai vechi sau poate sunt forțați să facă asta. Profesional, pot observa că cineva le pune bețe în roate sau că sunt vorbiți pe la spate și pot clarifica rapid situația. Mai multă grijă la călătorii.

PEȘTI: Pentru cei născuți în zodia Pești, săptămâna aceasta poate veni cu fel și fel de situații neplăcute care vizează zona financiară, banii altora, bunurile materiale și patrimoniale, procesele, litigiile, creditele și datoriile. Nici viața sentimentală nu este mai bună, dat fiind că sunt secrete, infidelități care ies a suprafață sau sunt discuții în cuplu pe teme delicate și dureroase sau pe teme principiale și morale. Continuă și se intensifică perioada în care relațiile toxice, dependențele, problemele de sănătate pot aduce neplăceri dacă nu sunt vindecate.