mamaplus

Horoscopul lunii august 2022: Cea mai norocoasă zi pentru fiecare zodie în parte

-
//
29.07.2022

Luna august 2022 aduce șansa de a ne afla mai mult în prezent, astfel încât să putem profita de toate oportunitățile divine pe care universul ni le rezervă. Venus, planteta dragostei dar și a finanțelor, intră în Leu, marcând începutul unor noi investiții și oportunități. Venus în Leu este îndrăzneață și curajoasă în căutarea a ceea ce simte că ne dă foc sufletului. 

BERBEC: Cea mai norocoasă zi: luni, 29 august

Această perioadă îți va aduce o realizare foarte importantă care îți va schimba viața pentru totdeauna. Nativii trebuie să se bucure mai mult de viață și să ignore vorbele celor din jur. Nu lăsa pe alții să îți spună ce să faci, căci vei reuși singur să iei deciziile importante și să devii astfel fericit. La capitolul carieră lucrurile merg din ce în ce mai bine, iar acest lucru îți va aduce și sume în plus de bani.

TAUR: Cea mai norocoasă zi: vineri, 19 august

Taurii sunt sfătuiți de astre să fie cât mai chibzuiți cu putință și să economisească astfel niște bani pentru planurile pe care și le-au făcut. Nu confunda dorințele cu nevoile. Vei avea parte de anumite provocări la locul de muntă, dar dacă rămâi puternic vei reuși să depășești totul cu bine.

GEMENI: Cea mai norocoasă zi: sâmbătă, 20 august

Nativii o duc excelent la capitolul familie, căci armonia pare să fi revenit în viața lor. Este o lună cu fericire, liniște și pace, lucru ce aduce o stare de bine celor născuți în zodia Gemeni. La capitolul dragoste, naativii o vor duce excelent, dar nu trebuie să își neglijeze cariera.

RAC: Cea mai norocoasă zi: joi, 11 august

Racii se vor bucura de susținerea astrelor și fericirea va reveni în viețile lor. Vor exista multe momente plăcute alături de partenerul de cuplu și iubirea va atinge noi culmi. Nativii Rac care sunt singuri au noroc în dragoste și își pot găsi jumătatea perfectă. Veștile sunt bune și la capitolul sănătate.

LEU: Cea mai norocoasă zi: joi, 11 august

Ești pe cale să ai o lună uimitoare deoarece Venus te binecuvântează cu oportunități în viață și în venituri. Asigură-te că-ți valorifici un sentiment profund al valorii de sine, în timp ce te ridici pentru a profita de oportunitățile pe care acest lucru le va aduce în viața ta.

FECIOARĂ: Cea mai norocoasă zi: joi, 4 august

Reprezentanții acestui semn zodiacal vor avea parte de momente plăcute, cu fericire și liniște în familie. Intuiția îi va ajuta să ia cele mai bune decizii atunci când vine vorba despre carieră și bani. Totuși, cu sănătatea ai putea să ai parte de niște provocări, așa că nu ar strica să ai ceva mai multă grijă.

BALANȚĂ: Cea mai norocoasă zi: joi, 25 august

Balanțele încep să se bucure de susținerea astrelor în tot ceea ce privește educația, arată horoscopul lunii august 2022. Nu trebuie să ai rețineri sau să îți fie teamă, ci încearcă să privești cu multă încredere spre viitor. Luptă pentru pasiunile și dorințele tale, oricât de îndrăznețe ar părea ele. Norocul îți va aduce mult succes în plan profesional.

SCORPION: Cea mai norocoasă zi: vineri, 5 august

Nativii trebuie să depună eforturi pentru a restabili un anumit echilibru în viața lor de zi cu zi. Doar așa vei reuși să petreci mai mult timp alături de familie și cei dragi, fără să îți neglijezi cariera. Scorpionii care sunt singuri au șanse să își găsească un partener de cuplu.

SĂGETĂTOR: Cea mai norocoasă zi: joi, 11 august

Urmează o perioadă foarte bună la capitolul relație de cuplu. Începeți să vă faceți mai multe planuri de viitor. O veste importantă venită din partea astrelor este că pentru unii nativi este un bun moment de-a deveni părinți. La capitolul sănătate, totul pare să fie bine.

CAPRICORN: Cea mai norocoasă zi: joi, 25 august

Horoscopul pentru ultima lună a verii 2022 anunță sarcini în plus la locul de muncă, însă nativii vor reuși să rezolve totul cu bine. Sunt șanse să apară anumite probleme în familie, dar acestea se vor rezolva spre finalul lunii august 2022, potrivit horoscopului. La capitolul dragoste, astrele aduc momente de liniște și fericire.

VĂRSĂTOR: Cea mai norocoasă zi: joi, 11 august

Au șansa de a se exterioriza mai mult și de a petrece mai mult timp alături de cei dragi. Este o lună foarte bună la capitolul afaceri, însă nu este exclus să apară anumite situații complicate la capitolul bani, potrivit previziunilor.

PEȘTI: Cea mai norocoasă zi: miercuri, 24 august

Cei născuți în zodia Pești trebuie să se preocupe mai mult de fericirea lor și a celor din jur. Încearcă să faci mai multe din lucrurile care îți plac cu adevărat. La capitolul bani și sănătate, naativii o duc bine și nu există motive de îngrijorare.