Harry Potter a învățat limba română

Harry Potter a învățat limba română

-
//
24.10.2017

Actorul Daniel Jacob Radcliffe, cunoscut pentru rolul Harry Potter, a învățat limba română pentru cel mai nou film în care joacă.

Harry Potter a învățat limba română

Actorul îl va interpreta pe exploratorul evreu de origine română Yossi Ghinsberg, despre care lumea a aflat după traumatizanta experiență în jungla amazoniană, în 1981; timp de trei săptămâni a supraviețuit de unul singur, după ce s-a pierdut de prietenii cu care pornise în expediție.

Pentru a interpreta cât mai natural accentul lui Yossi Ghinsberg, Radcliffe a fost obligat să învețe sute de cuvinte în limba română​, precum și pronunția corectă.Harry Potter a învățat limba română

"Este o poveste adevărată", le-a declarat Radcliffe jurnaliștilor de la  ABC News. "Acest film este un exemplu pentru unde vă puteți testa limitele".

În ceea ce îl privește pe regizorul Greg McLean, acesta și-a dorit să prezinte în filmul Jungla cât mai multe situații reale din experiența lui Ghinsberg. Astfel, în una din scene, Radcliffe folosește un cuțit pentru a scăpa de un parazit care îi intrase sub pielea capului.

Sursa: realitatea.net