mamaplus

Gabi Marcu divorțează din nou? Mariana Josan și Cristina Evtodii s-au întâlnit la cafea

-
//
20.12.2023

O postare ca o lovitură de trăsnet! Cunoscuta bloggeriță, brand manageră și specialistă în PR, Cristina Evtodii a avut o întâlnire cu tânăra prezentatoare radio, Mariana Josan, cu care s-a căsătorit în 2022 fostul ei soț, Gabi Marcu.

mamaplus

Evtodii a postat câteva fotografii de la întâlnirea lor și a lăsat să se înțeleagă că actuala fostului său ar fi devenit și ea fostă…

Cristina nu a oferit prea multe detalii, în schimb a fost generoasă în aluzii. Citește mai jos mesajul lăsat de ea pe InstaStory:

mamaplus

Mariana Josan, la rândul său, a distribuit la ea pe pagină cele două fotografii comune, fără a comenta în vreun fel întâlnirea lor. Pe pagina de Instagram a tinerei jurnaliste nu am găsit vreo fotografie comună cu Marcu. La el pe pagină tot lipsesc imaginile în doi, în schimb, a păstrat mai multe în care apare alături de fetița Marianei, Mira, scrie CANCAN.MD.

Amintim că prezentatorul TV, Gabi Marcu și Cristina Evtodii s-au căsătorit în 2016 și au divorțat după trei ani de relație. Motivul despărții ar fi infidelitatea lui și minciuna. În 2022, Marcu a fost din nou mire. Deocamdată, el nu a comentat public întâlnirea celor două femei din viața lui. O fi durat mai puțin a doua căsnicie?