mamaplus

FinComBank desfășoară promoție cu cashback la transferuri Ria Money Transfer în Ucraina!

-
//
16.09.2021

FinComBank, în parteneriat cu sistemul de plăți Ria Money Transfer, își bucură clienții cu cadouri plăcute pe tot parcursul anului. Primăvara aceasta a luat startul promoția pentru destinătarii remiterilor de bani prin sistemul Ria Money Transfer, care prevede achitarea cashbackului în valoare de 50 lei la primirea transferurilor pe cardul FinComBank. Iar acum, în toamnă, se anunță o nouă promoție pentru expeditorii transferurilor prin sistemul Ria Money Transfer în UCRAINA! Ambele promoții sunt valabile până la 31 decembrie 2021.

Deseori expediezi bani în Ucraina? Adresează-te la FinComBank și recuperează parțial costurile pentru expedierea transferului prin obținerea unui CASHBACK!

  • În perioada promoției, expediază transferuri de bani în Ucraina prin sistemul RIA Money Transfer în suma de minim 100 de euro în echivalent, la orice sucursală FinComBank;
     
  • Dacă nu deții un card valabil de la FinComBank, atunci vei primi de la operatorul Băncii un card bancar cu deschidere gratuită;
     
  • Сashbackul în suma de 50 lei în echivalent va fi transferat pe cardul tău FinComBank în decurs de 24 de ore din momentul efectuării operațiunii!

FinComBank achită CASHBACK 50 lei GARANTAT pentru fiecare transfer în Ucraina, expediat prin sistemul RIA Money Transfer la sucursalele băncii, cu suma de minim 100 de euro în echivalent!

Remiterile de bani RIA în Ucraina sunt accesibile pentru a fi eliberate în rețea de peste 12000 de puncte ale partenerilor RIA din țară, pecum și prin intermediul aplicațiilor mobile a  partenerilor Приват24, Monobank, Ощад 24/7.

Află mai multe detalii despre Promoție la expedierea transferurilor Ria Money Transfer în Ucraina AICI.

Dorești să deschizi cardul Visa Classic sau Mastercard Standard GRATUIT chiar acum? Deschide-l  ONLINE şi adresează-te la sucursala băncii doar pentru a ridica cardul!

Vino la sucursalele FinComBank!

Cu FinComBank e ușor şi profitabil să expediezi remiteri de bani și să primești pentru asta un cashback garantat!