mamaplus

Fă-ți plinul cu produse autohtone, la Cămara Fest, în acest weekend. Unde va avea loc târgul?

-
//
05.08.2022

Toate weekend-urile din august, vor avea gust - ne asigură organizatorii târgului Cămara Fest. În cele patru weekend-uri ale lunii august locuitorii capitalei sunt așteptați de zeci de producători autohtoni de pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Târgurile vor avea loc în parcul Alunelul din capitală.

Aici vom putea găsi zmeură aromată de la Edineț, afine din satul Dolna, raoiul Strășeni, mure din Teleșeu, Orhei, struguri dulci din Ialoveni, dar și obiecte de artizanat cum ar fi oalele modelate la Iurceni sau lemnul sculptat la Ungheni.

Nelipsite vor fi legumele de sezon, asezonate cu brânza și cașul proaspăt din lapte de oi, toate însoțite de vinurile mari de la cramele mici. 

Evenimentele organizate de Federația Națională a Fermierilor din Moldova cu sprijinul Preturii Buiucani, au menirea să susțină micii producători autohtoni care se confruntă cu lipsa pieței de desfacere, dar și să aducă consumatorilor din Chișinău produse pline de savoare, așa cum pot fi doar fructele și legumele moldovenești!

mamaplus