mamaplus

Doi bărbați din Fălești, condamnați la 6 și 10 ani de închisoare după ce și-au omorât mamele în bătaie

-
//
15.08.2023

Doi bărbați originari din raionul Fălești au fost condamnați la 6 și respectiv 10 ani de închisoare. Potrivit sentinței Judecătoriei Bălți, sediul Fălești, aceștia și-ar fi omorât mamele în bătaie.

mamaplus

Mai exact, un bărbat de 34 de ani, a fost recunoscut vinovat pentru violență în familie care a cauzat decesul victimei, stabilindu-i-se o pedeapsă sub formă de închisoare pe un termen de 10 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis.

În cadrul urmăririi penale, procurorii i-au înaintat învinuirea pe faptul că, inculpatul, la data de 04 iunie 2023, in jurul оrеi 21:00, în timp се afla la domiciliul său din оr. Fălești, fiind în stare de ebrietate alcoolică, în rezultatul unui conflict iscat între el și mama sa, i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii și picioarele peste suprafața întregului ei соrр, cauzându-i moartea.

Inculpatul și-a recunoscut integral vinovăția pentru fapta de care a fost acuzat.

Totodată, conform unei alte sentințe pronunțate de Judecătoria Bălți, sediul Fălești, un bărbat de 51 de ani a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru fapte similare de violență în familie față de mama sa, care au dus la moartea victimei.

Conform Procuraturii Generale sentințele sunt cu drept de apel la Curtea de Apel Bălți, în termen de 15 zile.