mamaplus

Clipe de groază pentru o fetiță de 9 ani din Bălți. A fost violată și bătută chiar de propriul tată

-
//
29.12.2023

Un bărbat din Bălți a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, după ce timp de doi ani își bătea permanent copiii, dar și pentru violul fiicei de doar 9 ani. Sentința a fost pronunțată de magistrații Judecătoriei Bălți.

mamaplus

Potrivit materialelor cauzei, pe parcursul anilor 2021-2023, individul, de nenumărate ori își agresa fizic doi copiii, un băiat și o fată, aplicându-i multiple lovituri cu pumnii și o bâtă de lemn, scrie deschide.md.

Tot el, pe parcursul lunilor iulie-august 2023, și-a violat în formă perversă fiica de doar 9 ani.

Fiind audiat, individul nu și-a recunoscut vina, menționând că copiii mint. Totuși, procurorii au reușit să-i demonstreze culpabilitatea.

În cadrul ședinței de judecată, fiica agresorului a declarat că, prima dată, ea a fost violată de tatăl său într-o zi de vară, când acesta a chemat-o într-o cameră, unde a dezbrăcat-o și a întreținut cu ea un act sexual în formă perversă. Ulterior, bărbatul i-a dat copilului 50 de lei și a promis că așa ceva nu se va mai repeta. Totuși, a doua zi acesta a chemat-o din nou în cameră, unde fetița a fost violată din nou.

După acest caz, copilul a fost violat încă de două ori.

Cazul a ieșit la iveală, când mama copiilor a venit să-i viziteze. Atunci, copii au povestit despre cele întâmplate și și-au rugat mama să-i ia de la tatăl acestora.

La moment, copiii frecventează psihologul.

Totodată, prin sentința instanței, individul a fost obligat să-i achite copiilor 100 mii lei drept prejudiciu moral.

Sentința poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel Bălți în termen de 15 zile.