mamaplus

Cine este moldoveanca decedată într-un grav accident în Portugalia? A lăsat în urmă 2 copii

-
//
06.03.2024

Tragedie în Portugalia. O tânără moldoveancă a murit în urma unui grav accident rutier produs în orașul Samora Correia, la doar o zi după ce a împlinit 30 de ani. „Ne-a părăsit prea devreme, lăsând în urmă o familie iubită: o fiică de 11 ani, un fiu de 2 ani și un soț îndurerat”, se arată într-un mesaj pe rețele, scrie UNIMEDIA.

mamaplus

„Cu o inimă grea, trebuie să vă împărtășim vestea tragică că Doina Ceban a fost răpusă de un accident de mașină îngrozitor, implicând două camioane, în ziua de 4 martie, la ora 7:50 dimineața, la doar o zi după ce a sărbătorit 30 de ani. Ne-a părăsit prea devreme, lăsând în urmă o familie iubită: o fiică de 11 ani, un fiu de 2 ani și un soț îndurerat.

În aceste momente de durere și pierdere, facem apel la bunătatea și generozitatea voastră. Orice ajutor financiar pentru a sprijini familia în aceste vremuri grele va fi profund apreciat. Iată datele bancare pentru conturile Doinitei și Andrei Ceban:

IBAN: PT50 0033 0000 4567 8660 1350 5

SWIFT: BCOMPTPL

Vă mulțumim din suflet pentru orice suport și solidaritate în aceste momente dificile. Distribuiți acest mesaj în grupurile voastre și pe Facebook pentru a ajunge la cât mai mulți oameni posibil”, se arată într-un mesaj publicat pe rețele.