Caz șocant în Chișinău... О mamă și-a înjunghiat copiii de 1 și 12 ani

Caz șocant în Chișinău... О mamă și-a înjunghiat copiii de 1 și 12 ani

-
//
10.08.2017

O tânără mamă, în vârstă de 36 de ani, și-a înjunghiat copiii de un an și 12 ani, după care a încercat să se sinucidă, tăindu-și venele. Incidentul a avut loc, în această noapte, în sectorul Botanica din Chișinău, într-un apartament de pe strada Trandafirilor. Informația a fost confirmată pentru Sputnik-Moldova de către purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Natalia Stati. 

Caz șocant în Chișinău... О mamă și-a înjunghiat copiii de 1 și 12 ani

Poliția a fost alertată de echipajul de la Urgență, care a fost chemat la locul crimei de către bunica copiilor. 

”Apelul a parvenit la ora 22.30. Imediat la fața locului s-a deplasat grupul operativ, care a găsit la locul incidentului trei persoane înjunghiate. Este vorba despre o fetiță născută în anul 2016, un băiețel, anul nașterii 2005 și mama acestora, anul nașterii 1981”, a declarat Natalia Stati.

Toți trei sunt internați la spital în stare gravă dar stabilă. Fetița este internată la Spitalul pentru copii ”V. Ignatenco”, băiețelul – la Centrul Mamei și Copilului, iar mama – la Spitalul de Urgență din Chișinău. 

”Pe acest caz a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. Poliția investighează toate cauzele și circumstanțele care au determinat-o pe femeie să facă acest pas”, a declarat Natalia Stati. 

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei a declarat că s-a făcut o interpelare la Spitalul Republican de Psihiatrie pentru a stabili dacă femeia nu se afla la evidența psihiatrului. Totuși, imediat ce își va reveni mama celor doi copii va fi supusă unui examen psihiatric. 

Natalia Stati a precizat pentru Sputnik-Moldova că familia în care s-a produs tentativa de omor nu se afla la evidența poliției și nici nu era din categoria socialmente vulnerabilă. 

Sursa: sputnik.md