mamaplus

Care este gestul banal ce desfundă nasul instantaneu. Leacul unui actor român

-
//
06.02.2024

Leacul actorului Dorel Vișan pentru a scăpa rapid de răceală. Care este tratamentul care îl ajută să-și desfunde nasul.

mamaplus

Remediul lui Dorel Vișan pentru răceală. Directorul Teatrului Lucian Blaga din Cluj susține că acesta desfundă „nasul instantaneu” și că funcționează de fiecare dată când îl folosește. Îl recomandă multor oameni, transmite fanatik.ro.

Leacul actorului Dorel Vișan pentru a scăpa rapid de răceală. Care este tratamentul care îl ajută pe maestru să-și desfunde nasul și pentru care este căutat de persoane din lumea întreagă, în special de peste Ocean.

Îndrăgitul artist de 86 de ani susține că este vorba de un masaj care se face la nas și care are puteri miraculoase. Masajul se face de aproximativ 12 ori pentru a se desfunda nasul complet și pentru a respira corect.

„E aia pe care am spus-o, de o știe tot mapamondul, primesc telefoane și din America. Domnule, e masajul acela la nas, pe care îl știți. Ieri, m-am întâlnit cu o doamnă pe aici, prin Piața Iancului, pe unde stau eu, și zice:

«Vă mulțumesc, fac chestia aia și nu am mai răcit niciodată!». Desfundăm nasul instantaneu! Instantaneu! Ai văzut? Dumnezeu a lăsat pe fiecare plantă o buruiană și pentru fiecare mișcare a organismului un masaj.

Sunt masaje pentru prostată, pentru inimă, pentru tuse. Este punctul tusei, al suspinului, noi de aia nu ne cunoaștem”, a spus Dorel Vișan, în podcastul Avangarda cu Ionuț Vulpescu.