mamaplus

Britney Spears s-a fotografiat goală și însărcinată, cu câinele în brațe

-
//
06.05.2022

Nu este prima dată când Britney publică fotografii indecente cu ea. Doar că este prima dată când pozează goală și însărcinată, de când a anunțat că ea și Sam, logodnicul său, așteaptă un bebeluș. Cântăreața și-a mascat burtica luându-l în brațe pe Sawyer, câinele familiei.

Imaginile vin la două zile după ce Spears a făcut o serie nouă de dezvăluiri în legătură cu traumele profunde cauzate de tată în copilărie.

mamaplus

Solista ajunsă la 40 de ani a recunoscut că a fost foarte zdruncinată mental de jignirile tatălui său, Jamie Spears și că apelativele sale i-au afectat inclusiv viața sexuală. Și că dacă era rebelă, o făcea ca să contrabalanseze iadul din suflet, dar și nevoia de validare ca femeie.

Probabil că și aceste imagini sunt tot o demonstrație pentru ea însăși. Căci apare complet goală, cu cățelușul în brațe și cu un emoji amplasat strategic pe posterior. Fotografiile sunt urmate de câteva rânduri: ”Dacă iubești pe cineva, lasă-l liber. Dacă urăști pe cineva, eliberează-l. Practic, orice ar fi, lasă-i pe toți liberi și ia-ți un câine. Oamenii sunt proști.”

mamaplus