mamaplus

Adela Popescu, însărcinată cu al patrulea copil? Toată lumea a observat burtica, iar actrița a rupt tăcerea

-
//
21.03.2024

Adela Popescu a apărut în mediul online cu o burtică suspectă, iar internauții au reacționat imediat!

mamaplus

Adela Popescu și-a pus toți fanii din mediul online pe jar după ce a postat filmulețul în care se afla pe plajă în Thailanda, alături de Radu Vâlcan. Îmbrăcată într-un costum de baie întreg, actrița a făcut anumite gesturi care i-au dus imediat pe internauți cu gândul că se află pe drum cel de-al patrulea copil al familiei. Prezentatoarea TV a reacționat imediat cum a văzut comentariile legate de sarcină, amuzată fiind de situația creată. 

Fanii nu au putut trece cu vederea burtica ușor proeminentă a Adelei Popescu, care s-a putut observa în filmulețul de pe plajă, așa că au început, într-un număr mare, să o felicite pentru noua sarcină, scrie wowbiz.ro.

La câteva minute distanță, prezentatoarea TV a intervenit și a spus lucrurilor pe nume. Este sau nu însărcinată pentru a patra oară? 

„Poate faceți și fetița!”, „Este însărcinată iar?”, „Nu mai poate omul să plece într-o vacanță că, hop, vine burtica”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților, care au făcut-o pe Adela Popescu să reacționeze.

Adela Popescu este însărcinată pentru a patra oară? 

Adela Popescu a mărturisit că s-a amuzat teribil în momentul în care a citit comentariile, mai cu seamă cu cât, înainte de plecarea în vacanță, a ținut dietă ca la carte și a mers la sală în fiecare zi, doar pentru a arăta bine pe plajă, în costum de baie.

Prezentatoarea TV nu a putut decât să facă haz de necaz și să își pună o întrebare onestă: cum ar fi reacționat internauții dacă, într-adevăr, nu ar fi ținut dietă înainte de vacanță, dând de înțeles faptul că, de fapt, nu este însărcinată. 

„Eu mor de râs! Am pus acum vreo 10 minute o filmare cu mine și cu Radu de la plajă și oamenii, foarte foarte drăguți, mi-au comentat «Felicitări, felicitări, vine bebe 4! Bravo, ce frumos! Se vede după burtică, se vede că burtica e proeminentă, uite cum pune mâna», asta în condițiile în care eu, înainte să vin în Thailanda, am mers în fiecare zi la sală, m-am culcat mai devreme ca să nu mă înfig în mâncarea din frigider, nu am mai pus gura pe pâine, pe dulciuri, pe nimic și oamenii îmi zic «Burtica se vede». Cum ar fi fost dacă nu țineam dieta asta? Glumesc, vă ador!”, a spus Adela Popescu în mediul online.