mamaplus

Actorul Pierce Brosnan a devenit bunic pentru a patra oară

-
//
18.11.2022

Pierce Brosnan este cunoscut în toată lumea pentru interpretarea personajului James Bond, dar în viața personală, marele actor este ca orice alt bunic mândru și fericit de fiecare dată când i se naște un nepot. Recent, a devenit bunic pentru a patra oară, iar anunțul l-a făcut chiar joi.

În cadrul unei postări pe contul său de Instagram, Brosnan a inclus două fotografii cu nepoțelul nou-născut și un mesaj în care a dezvășuit câteva detalii despre micuț. Numele ales de fiul actorului și partenera acestuia pentru copil a fost Jaxxon Elijah Brosnan, care a venit pe lume sâmbătă, e 12 noiembrie, la 3:06 după-amiaza.

Este al doilea copil al lui Sean Brosnan alături de soția lui, Sanja Banic. Cei doi mai au împreună o fetiță de 7 ani, pe nume Marley May.

„Numai binecuvântări pentru dragul meu nepot. Bine ai venit! Felicitări dragilor mei Sean, Sanja și Marley. Pacea fie cu voi.”, a scris Pierce Brosnan în descrierea postării cu fotografii făcute de la apropiere micuțului Jaxxon.

mamaplus

Brosnan mai are alți doi nepoți, Isabella și Lucas, de la regretata lui fiică Charlotte, care a murit de cancer ovarian în anul 2013.

 

Alături de fiul Sean și fiica Charlotte, mai este și Christopher, pe care Brosnan îl are din căsnicia cu actrița australiană Cassandra Smith, care a decedat tot de cancer ovarian în 1991. Actorul s-a recăsătorit în 2001 cu Keely Shaye Smith, care i-a dăruit alți doi băiieți, Dylan și Paris.