Este adevărat că nu haina îl face pe om, dar dacă ești o adeptă a stilului și vrei să fii în pas cu moda, ar trebui să te conformezi unor reguli simple și accesibile. Una dintre acestea ar fi să renunți de tot la hainele și accesoriile pe care le găsești în garderoba bunicii sau chiar a ta, dacă ești tipul de femeie care se desparte greu de hainele care erau la modă acum 5 sau chiar 10 ani. Să vedem în continuare care sunt acele piese vestimentare la care ar trebui să renunți în primul rând.

Cojocul

mamaplus

Acest tip de îmbrăcăminte aparține demult trecutului. Trebuie să scăpi urgent de el! O alternativă interesantă ar putea fi geaca biker din blană ecologică sau gecile clasice din piele de oaie care se combină perfect cu o pereche de blugi indigo și cu pulovere oversize.

Ochelarii rotunzi

mamaplus

Acest model este destul de pretențios, de aceea îți recomandăm să renunți la el în favoarea unor modele actuale: în formă de ochi de pisică, ovali, pătrați, etc.

Sacourile colorate

mamaplus

Hainele colorate arată minunat, dar este bine să știm măsura, deoarece, în caz contrar, riscăm să ne transformăm într-un papagali. Evită modelele multicolore și nu purta bijuterii masive. Soluția perfectă ar fi un sacou simplu, fără ornamente sofisticate, iar culoarea ar trebui să fie bej, gri, albastru sau negru.

Căciula din blană

mamaplus

Acestea nu mai sunt demult în tendințe, locul lor a fost ocupat de căciulile tricotate.

Gențile demodate

mamaplus

Multe doamne poartă genți pe care le-au cumpărat cu cinci sau chiar cu zece ani în urmă. Renunță la accesoriile demodate în favoarea modelelor de ultimă modă.

Haina lungă și evazată din blană

mamaplus

Această haină te face să pari mult mai în vârstă și nu este deloc practică în viața cotidiană. Optează în schimb pentru blănițele artificiale în stil Teddy, paltoane de iarnă clasice din lână de alpaca sau paltoane oversize cu glugă și buzunare aplicate în față.

Blazerul cu nasturi mari

mamaplus

Renunță la acesta, deoarece nu mai este la modă. Nu încerca să-i înlocuiești nasturii, pentru că vei agrava și mai mult problema.

Pălăria cu broderie

mamaplus

Doamnele mai în vârstă adoră să poarte pălării sofisticate, iar unele chiar își pun în practică abilitățile creative și le decorează cu mărgele. Nu îți recomandăm să porți asemenea modele. În schimb, ai putea purta pălării clasice, care nu se vor demoda niciodată.