Se spune că așa cum îți petreci Revelionul, așa-ți va fi tot anul. Potrivit calendarului chinezesc, Anul Bivolului Alb de Metal va începe oficial în data de 12 februarie. Chiar dacă mai e timp până atunci, stiliștii ne recomandă să ținem cont de unele aspecte importante cum ar fi culorile anului care vine: roșu și verde. Pornind de la acest indiciu, vă puteți gândi și la o ținută pentru noaptea dintre ani, care vine în doar câteva zile.

Așadar, prima recomandare în alegerea ținutei ar fi să mizezi pe nuanțele de roșu și verde. Aceste culori echilibrează fluxurile de energie ale celor cinci elemente din Cosmologia chineză și Feng Shui. Verde reprezintă natura, în timp ce roșu reprezintă focul. Dincolo de asta, sunt culori care atrag energia pozitivă și te fac mereu să fii centrul atenției. Cu siguranță, este o alegere potrivită pentru seara de Revelion.

mamaplus
mamaplus

Pandemia ne-a cam dat planurile peste cap în acest an și tocmai din acest motiv foarte multă lume va sărbători Revelionul acasă, alături de cei mai apropiați oameni. Prin urmare, multe modele de ținute pe care le puteam purta la petrecerile fastuoase în anii precedenți, ar trebui lăsate la o parte. În schimb, putem opta pentru ținute mai lejere, confortabile și elegante. Totodată, ai putea opta și pentru un outfit cu pantaloni.

mamaplus
mamaplus

O altă idee ar fi să optezi pentru culorile anului 2021, recomandate de Institutul Pantone - gri suprem („ultimate gray”) şi galben luminat („illuminating yellow”). Aceste culori exprimă sentimentul profund al gândirii cu promisiunea optimistă a unei zile însorite.

Nu uita că ținuta ta de Revelion trebuie să cuprindă haine sau accesorii noi. De asemenea, asigură-te că ai bani în buzunar, ca să ai noroc pe plan financiar în 2021.

mamaplus
mamaplus
mamaplus
mamaplus