mamaplus

Zuckerberg a postat o fotografie cu mezina familiei. Cine l-a felicitat

-
//
26.04.2023

CEO-ul Meta a postat marți, 25 aprilie curent, o fotografie cu Aurelia Chan Zuckerberg care recent a împlinit o lună de viață. Este cea de-a treia fetiță a cuplului Mark Zuckerberg, în vârstă de 38 de ani, și soția acestuia, Priscilla Chan, la fel de 38 de ani. Și utilizatorii moldoveni de Facebook l-au felicitat.

mamaplus

„My training buddy”, a scris Mark Zuckerberg. (n.r. traducerea exactă din limba engleză ar fi amic de antrenament, doar că asemenea expresie mai este folosită atunci când un angajat nou are un anumit angajat cu mai multă experiență la care poate apela pentru ajutor, sfaturi sau formare), transmite realitatea.md.

„Felicitări cu cel mai nou membru”, a comentat administrația Facebook.

Aurelia s-a născut la o lună distanță de la ziua de naștere a mamei sale, 24 februarie. Mai are două surori: August de 5 ani și Maxima de 7 ani.

Mark Zuckerberg și soția sa, filantrop și fost medic pediatru, s-au întâlnit la coadă la toaletă la o petrecere la care participau amândoi, pe când erau studenți la Harvard, în 2003. La scurt timp, au început să se întâlnească și s-au căsătorit nouă ani mai târziu, în 2012, în cadrul unei ceremonii intime organizate în curtea casei lor, la doar o zi după ce Facebook a fost făcut public. După nașterea primei lor fiice, cuplul a anunțat într-o scrisoare publică faptul că majoritatea banilor lor vor fi donați în scopuri caritabile.