mamaplus

Zi importantă pentru Valentin Uzun! Fiul său împlinește astăzi doi anișori (FOTO)

-
//
05.11.2021

Acum doi ani, interpretul Valentin Uzun a devenit tătic de băiat, ceea ce l-a făcut extrem de fericit și împlinit, având și două fiice. Micuțul Valentin sau Valiuku, cum îi spun membrii familiei, este răsfățatul casei, așa cum i se cuvine mezinului. Mama sa, Nadejda Uzun, a publicat imagini noi cu fiul său, menționând că în ziua în care l-a născut avea 51 de cm și 4,100 kg.

mamaplus

Se pare că în familia Uzun, prenumele Valentin se moștenește din generație în generație.

„Este Valentin Junior. Așa Amelia i-a spus. Ne-am uitat ce înseamnă numele Valentin și e o semnificație frumoasă a numelui. Bunelul meu tot îl chemă Valentin. Eu îl văd că toată ziua e cu muzica, se uită la televizor concertul lui tăticu și al Ameliei, toată ziua îngână. Precis că va bate tobele.”, a menționat interpretul într-un interviu televizat.

mamaplus

Reamintim că Valentin Uzun a fost căsătorit cu soprana Ana Cernicova între anii 2009 și 2014 și au împreună o fetiță de 11 ani – Amelia. Valentin s-a recăsătorit cu actuala sa soție, Nadejda, după trei ani de la divorț. Cei doi mai au împreună o fetiță, Alisa-Andreea, care va împlini 4 anișori pe 12 decembrie.

mamaplus