mamaplus

Viața bate filmul! Angela a rămas însărcinată de la soțul ei, la 4 ani de la moartea acestuia

-
//
26.02.2023

Angela, o femeie care și-a pierdut soțul în urmă cu patru ani, a rămas însărcinată cu acesta abia acum. Povestea văduvei i-a lăsat pe mulți fără cuvinte și a făcut rapid înconjurul globului. Iată cum a fost posibil un lucru atât de uimitor.

mamaplus

Din păcate, viața nu a fost deloc bună cu Angela, care a ajuns să fie văduvă în 2019, după ce soțul ei s-a stins din cauza cancerului. Cei doi nu apucaseră să aibă niciun copil împreună, motiv pentru care bărbatul i-a împărtășit ultima sa dorință și aceea de a deveni tatăl viitorului său copil. Angela a promis că va face tot ceea ce este posibil pentru a-i îndeplini dorința.

Angela Ferreira este din Portugalia și a devenit cunoscută după ce a schimbat percepția oamenilor despre inseminarea post-mortem. Răposatul ei soț a dorit să devină tată, folosindu-se materialul seminal pe care l-a crioconservat când era încă în viață, scrie cancan.ro.

Problemele au apărut în momentul în care a ieșit la iveală că acest proces nu este unul legal, așa că Angela a început o luptă cu sistemul și cu oamenii politici. În octombrie 2022, proiectul de lege a fost aprobat de către Parlament, urmând ca în noiembrie 2022 președintele să fie de acord cu noua lege.

Astfel, la nici patru luni de la aprobarea legii potrivit căreia se poate folosi inseminarea post-mortem, Angela a anunțat pe pagina sa de Instagram că este însărcinată. Femeia a fost mai fericită ca niciodată și le-a mulțumit tuturor celor care au susținut-o de-a lungul timpului.

„A fost nevoie de ani de luptă pentru a ajunge aici, procesul a fost lung și dureros… dar în sfârșit am reușit! Cu mare bucurie și cu toată inima vă împărtășesc astăzi că două inimi bat acum în mine. 

Vă mulțumesc tuturor pentru că m-ați ajutat să ajung până aici, vă mulțumesc pentru sprijin, mesaje constante și dragoste! Fără voi nu ar fi fost posibil și de aceea sunt atât de fericită să pot împărtăși acest moment cu voi”, a scris Angela pe Instagram.