mamaplus

Valeria Lungu, despre despărțirea dureroasă: ”Vei plânge o zi, două, dar mâncarea pe masă nu se pune singură”

-
//
04.10.2019

Deși credea că va fi alături de iubitul său toată viața, fiica Victoriei Lungu s-a pomenit într-o zi singură în fața realității și a tristeții care rezultă dintr-o despărțire. Ea a anunțat cu ceva timp în urmă că ea și iubitul ei, Antonio Giuliano Enache, nu mai formează un cuplu.

Valeria a publicat un text în care povesteste cum a trecut peste această despărțire și oferă câteva sugestii pentru cei aflați în aceeași situație.

”Nu am zis că e ușor să treci peste o despărțire. Iubești, este tot ce ți-ai dorit până acum, dar totuși it’s over! Vrei tu sau nu, relația voastră a luat sfârșit. Vei plânge o zi, două, dar mâncarea pe masă nu se pune singură. Nu voiam să deschid subiectul ăsta, dar trecând peste o experiență destul de puternică am zis să vă spun cum trec eu peste această perioadă”, spune Valeria.

Fetei îi este destul de greu să treacă peste această despărțire dureroasă și tocmai de aceea se alină cu câteva reguli pe care, spune ea, le urmează cu strictețe. Ca să nu dea impresia că își tot repetă ce are de făcut, Valeria Lungu spune că aceste reguli ar fi și recomandările ei pentru cei care suferă din dragoste. Vezi mai jos care sunt acestea...

mamaplus

”Conștientizează faptul că relația voastră a luat sfârșit și că nu veți fi niciodată împreună. Varianta cea mai ușoară după despărțire e să cadem în capcana cluburilor, alcoolului și a discuțiilor de fațadă. O minciună, te pierzi pentru o noapte, dar în urmatoarele zile îți plângi de milă în pernă. Să nu faci asta! Nu ajută. Nu intra într-o relație în urmatoarea perioadă, este un lucru greșit. Nu folosi oamenii ca pansament pentru rănile tale. Fă o schimbare în viața ta. O casă nouă, un look, un job nou, un hobby nou…”

Amintim că Valeria și Giuliano au format un cuplu de câțiva ani buni. După despărțire, Valeria a întreprins o serie de schimbări majore în viața ei: și-a schimbat locuința și a plecat într-o călătorie de vis. 

Sursa: stiri.md