mamaplus

O fetiță răpită acum doi ani a fost găsită în viață. Cine se face vinovat

-
//
16.02.2022

O fetiță răpită acum doi ani a fost găsită în viață, ascunsă într-o încăpere secretă sub scări. Răpitorii erau chiar părinții ei, care pierduseră custodia copilei și o luaseră de la tutorele ei legal, numit de instanță. Paislee Shultis a fost descoperită de polițiști ascunsă într-o cameră secretă de sub scările casei în care locuiește bunicul ei, într-un orășel din statul New York. Oamenii legii primiseră un pont despre locația unde s-ar afla fetița răpită, la doi ani după ce dispariția ei fusese raportată, relatează cotidianul „The Mirror”.

Pe când avea doi ani, ea a dispărut din locuința tutorelui ei, iar polițiștii au bănuit că părinți ei biologici, Kimberly Cooper de 33 de ani, și Kirk Shultis, Jr - 32 ani se aflau în spatele răpirii, în 2019.

Luni, polițiștii au percheziționat o locuință din orașul Saugerties, statul New York, mergând pe un indiciu din anchetă. Acolo se aflau mai multe persoane, printre care tatăl fetiței și bunicul acesteia, în vârstă de 57 de ani.

Tatăl a spus că nu știe unde este fiica lui, dar în timpul percheziției, un detectiv a observat ceva ce i-a atras atenția. Uitându-se la scara care cobora în pivniță, printre trepte, polițistul a zărit ceva care semăna cu două picioare micuțe, arată sursa citată. Ofițerii au scos câteva trepte și au găsit-o pe fetiță acolo, într-o cămăruță secretă, ținută în brațe de mama ei.

Polițiștii au dus-o la Departamentul din Saugerties, unde a fost consultată de un medic și apoi redată tutorelui legal. Tatăl și bunicul ei au fost reținuți și puși sub acuzare.