Nata Albot pregătește o nouă surpriză

Nata Albot pregătește o nouă surpriză

-
//
09.02.2015

Jurnalista Nata Albot vine cu o surpriză pentru toate femeile, dar și pentru bărbații cărora le place să gătească. Activă, plină de viață și mereu surprinzătoare, de data aceasta Nata impresionează cu propria sa carte de rețete culinare, asupra căreia lucrează în prezent.

Nata Albot pregătește o nouă surpriză

„Cartea de rețete la care lucrez este un proiect care mă face să mă întreb dacă în afară de mine ar mai avea cineva nevoie de ea. Se face greu, fiecare rețetă trebuie pe bune gătită, pe bune fotografiată și în plus trebuie să arate bine bucatele în poză”, a scris pe pagina sa de Facebook Nata Albot.

Dacă vă întrebați de unde se inspiră jurnalista pentru a scrie această carte, iată răspunsul ei: „Unele dintre rețete le pregătesc cu ochii închiși, altele le reproduc după manuscrisul mamei mele. Eu nu țes covoare, nu croșetez dantele și nu am răbdare să cos nici măcar o ie.

Tot ce le pot lăsa fetelor mele din tradițiile noastre și la ce mă mai pricep se va regăsi în această carte. Iată principala motivație a acestui efort”.

Cînd va vedea lumina zilei această carte, deja multașteptată de fanii jurnalistei, nu se știe – Nata nu se grăbește să anunțe lansarea acesteia.

Sursa