mamaplus

La doi ani după pierderea sarcinii, Chrissy Teigen este din nou gravidă! (FOTO)

-
//
04.08.2022

Soția lui John Legend și mama a doi copii, Chrissy Teigen și-a arătat burtica de gravidă într-o postare pe Instagram. Noutatea vine la doi ani de când modelul american a suferit pierderea sarcinii anterioare. Chrissy spune că și-a recăpătat speranța și va face tot ce îi stă în puteri pentru a aduce pe lume bebelușul.

”Ultimii ani au fost plini de emoții sumbre, dar bucuria ne-a umplut din nou casa și inimile. După multe încercări se pare că avem un nou copil pe drum. La fiecare programare mi-am spus că dacă totul este bine voi face anunțul public.Am respirat ușurată atunci când i-am auzit pentru prima dată bătăile inimii, dar am fost prea emoționată să împărtășesc vestea cu cineva. Nu cred că voi pleca vreodată de la o programare cu mai multă bucurie, decât emoție. Până în acest moment totul este minunat. Sunt încrezătoare și mă simt minunat. A fost foarte dificil pentru mine să țin acest secret pentru atâta vreme!”, a scris Chrissy pe Instagram în dreptul primelor imagini cu burtica de gravidă.

mamaplus

Milioane de oameni din întreaga lume îi transmit mesaje de încurajare și felicitări, pentru că tânăra mămică a demonstrat că orice obstacol ne face mai puternici și tot ce trebuie să facem este să ne ridicăm de jos și să obținem ceea ce ne dorim.

mamaplus

Menționăm că Chrissy Teigen și John Legend mai au împreună un băiețel și o fetiță.

mamaplus