mamaplus

Imagini rare și adorabile cu actrița Gal Gadot și cele trei fiice ale sale

-
//
06.05.2022

Celebra actriță Gal Gadot a împărtășit cu fanii săi de pe Instagram mai multe fotografii cu familia ei. În imagini o putem vedea pe actrița în vârstă de 37 de ani alături de cele trei fiice ale sale, Alma, Maya și Daniella, dar și de soțul său, Yaron Varsano.

„Am luat o vacanță de familie înainte de o nouă aventură. Doar noi cinci, mâncare bună și multă natură. Acum sunt mai mult decât pregătită să încep un nou proiect”, a acris Gal în descrierea pozelor.

Gal Gadot, starul din Wonder Woman, a devenit mamă pentru a treia oară anul trecut și a anunțat marea veste pe rețelele sociale. Actrița în vârstă de 37 de ani a dezvăluit atunci și numele pe care l-a ales pentru fetița care abia venise pe lume – Daniella.

mamaplus

Gal Gadot a mărturisit și că una dintre cele mai mari provocări pe care le-a întâmpinat de când a devenit mamă a fost lipsa somnului și senzația constantă de oboseală. De aceea, actrița își dorește ca fiica sa să aibă un program de somn strict.

„Cu Alma, primul nostru copil, ne-am dat peste cap întreaga rutină de somn. Așa că, atunci când Maya s-a născut, am spus „Gata!”. Așa că Maya poate dormi toată noaptea, încă de când avea cinci luni. Dar Alma, care are nouă ani, încă se furișează în patul nostru. Cred că asta o să continuăm să facem, o să o învățăm să doarmă, o să ne asigurăm că îi place să doarmă. Cred că asta este cea mai grea parte atunci când ești părinte: lipsa somnului și faptul că te simți constant obosit. Pentru mine asta a fost cea mai grea parte.”, a mărturisit actrița.

mamaplus