mamaplus

Andra a dezvăluit care este cel mai mare defect al lui Cătălin Măruță

-
//
06.12.2019

Andra și Cătălin Măruță au devenit un cuplu, în 2005, pe vremea când artista avea doar 19 ani. Trei ani mai târziu, cei doi deveneau o familie, iar de atunci au rămas unul dintre cele mai admirate și mai stabile cupluri din showbizul românesc.

În 2011, celor doi li s-a născut primul copil, David, iar patru ani mai târziu, micuța Eva a stabilit raportul de egalitate în familie.

Acum, după 11 ani de căsnicie, Andra și Cătălin Măruță nu lasă deloc impresia unui cuplu rutinat, iar cea mai bună dovadă este că artista și omul de televiziune nu și-au pierdut deloc umorul, ba dimpotrivă, își dau replica ori de câte ori au ocazia.

Recent, Andra a dezvăluit care este cel mai mare defect al soțului ei: Vorbește prea mult la telefon, mi-a mâncat viața cu telefonul ăla!”, a spus artista, după care a schimbat registrul… „Cel mai inimos, cel mai credincios, cel mai bun, cel mai iubitor, cel mai bun tată, are prea multe calități”, a punctat Andra.

Dacă tot veni vorba despre vorbitul la telefon, află că în cel mai recent clip postat pe contul său de YouTube, Eva, fetița celor două vedete a dezvăluit cum o are Măruță pe Andra trecută în telefon. În momentul în care Eva i-a cerut telefonul lui Măruță pentru a-și suna mama, toți fanii au văzut că acesta a trecut-o pe șoția sa în telefon ”Andra sau alți doi”, cel mai probabil fiindcă de pe același telefon îl poate apela și cei doi copii ai lor Eva și David.