mamaplus

Alec Baldwin va deveni tătic pentru a opta oară. Soția sa a anunțat că este însărcinată

-
//
30.03.2022

După o pauză îndelungată de la rețelele sociale, Hilaria Baldwin a venit cu o veste frumoasă pentru admiratorii cuplului. Ea a anunțat că este însărcinată pentru a șaptea oară, iar acest copil este o binecuvântare pentru întreaga familie. Pentru Alec Baldwin va fi al optulea copil, întrucât mai are o fiică din primul său mariaj.

Într-un interviu pentru revista People, Alec și Hilaria au mărturisit că fac o echipă bună și își spun asta cu fiecare ocazie.

”Unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le-au experimentat copiii mei, crescând într-o familie mare, este dragostea care crește tot mai mult odată cu apariția fiecărui nou membru.”, au mărturisit cei doi.

Vestea cea mare a fost făcută publică pe Instagram, prin intermediul unui filmuleț în care Hilaria și Alec apar înconjurați de cei șase copii ai lor: fiicele María Lucía Victoria de 13 luni și Carmen Gabriela în vârstă de 8 ani, precum și feciorii Rafael Thomas (6 ani), Leonardo Ángel Charles (5 ani), Romeo Alejandro David (3 ai) și  Eduardo "Edu" Pao Lucas (18 luni).

De asemenea, Alec Baldwin mai are o fiică în vârstă de 26 de ani din fostul său mariaj cu Kim Basinger.