Dacă vrei să-ți impresionezi invitații cu un desert elegant, servit la pahar sau cupă atunci îi poți servi cu această spumă de căpșune cu frișcă!
Ingrediente pentru spumă de căpșune cu frișcă:
● 500 g căpșune
● 150 g zahăr pudră
● 2 foi gelatină
● 400 ml frișcă lichidă
● esență de vanilie
● 2 linguri zahăr tos
Pentru servit:
● căpșune
● sirop de căpșune
● frunzulițe de mentă
● frișcă
Mod de preparare:
1. Se pune gelatina la înmuiat în apă rece.
2. Se mixează fructele cu zahărul și vanilia și apoi se încălzește puțin pentru a adăuga gelatinabine presată.
3. Se bate frișca cu zahărul tos și apoi se amestecă ușor cu compoziția cu gelatină.
4. Se repartizează spuma în vasele de servit și se lasă 2 ore la frigider. Se servește cu căpșune proaspete, sirop de căpșune, frișcă și frunzulițe de mentă.
Sursa: libertateapentrufemei.ro