Acest fel de mâncare conține multă proteină valoroasă și foarte puțină grăsime, iar ghimbirul și boiaua roșie contribuie la intensificarea proceselor metabolice.
MOD DE PREPARARE
1. Tăiați fileul bucățele, sărați, presărați cu boia roșie și curry și lăsați să se marineze timp de 15 minute.
2. Crestați roșiile și blanșați-le în apă fierbinte, timp de 20-30 de secunde. Curățați-le.
3. Tăiați ceapa jumătăți de rondele, scurgeți sucul din lime, tăiați roșiile cubulețe, curățați și dați prin răzătoare ghimbirul, curățați usturoiul și tăiați-l feliuțe.
4. Încălziți uleiul în tigaie, prăjiți usturoiul. Adăugați ceapa, muștarul. Prăjiți puțin. Adăugați ghimbirul, roșiile, sucul de lime și zahărul, gătiți 5 minute.
5. Puneți deasupra peștele, gătiți 10-15 minute.
6. Puneți pe farfurie ceapa, iar deasupra – peștele. Poftă bună!