Carry din pește

Carry din pește

-
//
03.02.2017

Acest fel de mâncare conține multă proteină valoroasă și foarte puțină grăsime, iar ghimbirul și boiaua roșie contribuie la intensificarea proceselor metabolice.

Carry din pește

MOD DE PREPARARE

1. Tăiați fileul bucățele, sărați, presărați cu boia roșie și curry și lăsați să se marineze timp de 15 minute.

Carry din pește

2. Crestați roșiile și blanșați-le în apă fierbinte, timp de 20-30 de secunde. Curățați-le.

Carry din pește

3. Tăiați ceapa jumătăți de rondele, scurgeți sucul din lime, tăiați roșiile cubulețe, curățați și dați prin răzătoare ghimbirul, curățați usturoiul și tăiați-l feliuțe.

Carry din pește

4. Încălziți uleiul în tigaie, prăjiți usturoiul. Adăugați ceapa, muștarul. Prăjiți puțin. Adăugați ghimbirul, roșiile, sucul de lime și zahărul, gătiți 5 minute.

Carry din pește

5. Puneți deasupra peștele, gătiți 10-15 minute.

Carry din pește

6. Puneți pe farfurie ceapa, iar deasupra – peștele. Poftă bună!

Carry din pește

Sursa