Fructele și legumele sînt alimentele indicate să le consumi crude. Află de ce în felul acesta sînt foarte benefice pentru organism.
Căpşunile, afinele, murele sînt bogate în antioxidanţi. Fructele de pădure trebuiesc mîncate în stare crudă, pentru că au o mulţime de vitamine şi minerale. De exemplu, căpşunile sînt excelente deoarece sînt săţioase, iar afinele ajută la funcţionarea normală a colonului. De asemenea, ceapa și usturoiul ajută în cancerul pulmonar şi în cel de prostată.
Conform clickpentrufemei.ro, uleiul de măsline consumat în stare crudă este benefică pentru inimă. Astfel o linguriță de ulei de măsline pe stomacul gol, în fiecare dimineaţă îţi va asigura necesarul de grăsimi sănătoase şi va menţine inima sănătoasă.
Consumul de nucă de cocos este o sursă naturală de electroliți și asigură organismului magneziu, potasiu și sodiu.
Sursa: noi.md