mamaplus

Dezvăluiri emoționante. Andreea Ibacka a fost operată, după ce a fost suspectă de cancer la sân

-
//
06.12.2022

Andreea Ibacka a făcut dezvăluiri emoționante despre problemele de sănătate pe care le-a avut. Soția lui Cabral a fost suspectă de cancer la sân în urmă cu mai mulți ani și a fost operată pentru biopsie.

Într-un interviu, Andreea Ibacka a povestit pentru prima dată despre operația prin care a trecut în urmă cu mai mulți ani. Actrița a fost suspectă de cancer la sân și nu a vorbit niciodată despre acest subiect până acum. Din fericire, după ce a fost operată, biopsia a infirmat temerile vedetei.

„Acum câțiva ani am fost suspectă de cancer la sân, un moment greu de gestionat din punct de vedere emoțional. Și mi-a rămas clar în minte faptul că povara anunțatului părinților era la fel de mare ca șocul bolii în sine. Nu am mai vorbit public pe acest subiect, deși înăuntrul meu a fost furtună și aș fi simțit uneori nevoia să urlu. Am avut norocul de a ajunge pe mâinile celor mai buni specialiști, m-am și operat (vreo 20 de oameni mi-au fost alături la spital atunci când m-am trezit), iar biopsia a infirmat temerile. Sunt foarte norocoasă, iar de atunci am rămas cu un obicei excelent. Prevenția e nelipsită”, a declarat Andreea Ibacka.

mamaplus

Și-a dorit dintotdeauna o familie frumoasă, iar acum o are. Andreea Ibacka și Cabral au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel. Actrița spune că învață în fiecare zi cum să fie o mamă bună pentru Tiago și Namiko. Ea spune că soțul ei este foarte implicat în creșterea celor mici.

„Nu sunt o mamă perfectă. Îmi fac mereu autocritică, îmi propun mereu mai mult, niciodată nu mă opresc din încercat. Nu aleg calea safe și niciodată nu mi-a fost teamă că nu mă voi descurca. Uneori mă mai necăjesc, apoi îmi amintesc că fac cât e omenește posibil, că fiecare alegere vine cu riscuri și că nu-mi doresc să-mi cresc copiii într-un glob de cristal. Mai am de citit, învăț și de la ei și îi iubesc de leșin. Deci: îndrăgostită, grăbită, preocupată, atentă, obosită, sucită ș.a.m.d. Cabral e un tată implicat, uneori mai răbdător decât mine. Copiii se distrează mult cu el, iar când vine momentul reușește să îi adoarmă mai repede ca Moș Ene”, a povestit actrița.
 

mamaplus