mamaplus

Ce mănâncă Kate Middleton la dejun, prânz și cină pentru o siluetă de invidiat?

0
//
23.09.2021

Mama a 3 copii, Ducesa de Cambridge Kate Middleton și-a recăpătat silueta rapid după naștere, fară să țină cure de slăbire drastice sau să exagereze cu efortul fizic. „Alerg după copiii mei“, a justificat soția Printului William, în 2016. Acum, la mai bine de un an de la nașterea celui de-al treilea moștenitor, Printul Louis, Ducesa de Cambridge afișează o siluetă impecabilă. Multe femei din întreaga lume se întreabă cum îi reușește, iar recent a apărut în presa internațională meniul zilnic al ducesei.

La micul dejun, Kate optează pentru terci de ovăz și fructe de pădure, dar îi plac și smoothie-urile de spanac, coriandru, spirulină, varză kale, salată verde. Știe că îi fac bine și le bea, chiar dacă nu au un gust așa de bun. Adesea, adaugă în smoothie-uri fructe de pădure, pentru aromă.

La polul opus, Ducesa nu ar bea lapte de migdale, chiar dacă și acesta aduce unele beneficii pentru sănătate, din simplul motiv că nu îi place.

Masa de prânz constă în salate și multe fructe. Kate adoră pepenele, fructele goji și consumă adesea supă rece gazpacho din roșii, castraveți, busuioc.

Seara, la cină, Kate se delectează cu mâncare gătită, cu un conținut scăzut în zahăr, sare și grăsimi saturate. Preferă puiul gătit la cutor și mizează pe alimente cu puțini carbohidrați sau care conțin carbohidrați de calitate, cum este orezul brun și lintea.

Chefii care au gătit de-a lungul timpului pentru Ducesă, cum este Matthew Kleiner, spun că soția Printului William înțelege importanța alimentării corecte, echilibrate. De asemenea, este convinsă că există o legătură între dietă echilibrată, sănătatea mintală și mișcare regulată.