mamaplus

Actrița Scarlett Johansson, despre mâncarea sa preferată și dulciurile interzise

-
//
07.11.2019

Deşi în general are o alimentaţie bazată pe fructe şi legume, care o ajută să îşi păstreze o siluetă armonioasă, când se pregăteşte pentru filme de acţiune, Scarlett Johansson adaugă şi antrenamente demne de un sportiv de performanţă.

Actriţa americană Scarlett Johansson, care se apropie de 35 de ani, şi-a impresionat fanii de-a lungul timpului nu doar prin calităţile actoriceşti, ci şi prin silueta frumoasă. Însă, pentru a fi în forma cea mai potrivită, de multe ori Scarlett trebuie să se antreneze ca un sportiv care se pregăteşte de Olimpiadă pentru a face faţă rolurilor solicitante din filmele de acţiune, precum cele din seria „Avengers”.

Se spune că abdomenul se construieşte în bucătărie, iar pentru Scarlett această expresie este cu siguranţă valabilă. De exemplu, în pregătire pentru rolurile din Infinity War şi Endgame, care o solicitau extrem din punct de vedere fizic, actriţa a aplicat regula postului intermitent, având o pauză de la mâncare de 12 ore, uneori chiar 14-15.

mamaplus

În ceea ce priveşte mişcarea zilnică, Scarlett a trebuit să menţină disciplina şi să efectueze mai multe tipuri de exerciţii indicate de antrenor, favoritele ei fiind ridicarea greutăţilor, tracţiunile şi genuflexiunile.

Scarlett Johansson iubeşte brânza, dar nu o poate mânca

Când nu se pregăteşte pentru astfel de filme, în viaţa ei de zi cu zi, Scarlett are o alimentaţie bazată pe fructe proaspete, salate de legume, cereale şi proteine uşoare şi consumă carne destul de rar. Actriţa obişnuieşte să mănânce porţii mici, de mai multe ori pe zi. Asta nu înseamnă că nu se bucură uneori şi de răsfăţuri culinare, precum burgeri de curcan sau brioşe vegane cu ciocolată şi banane.

În ceea ce priveşte lactatele, deşi îi plac foarte mult, corpul ei nu le tolerează foarte bine. „Ador brânza - nu mănânc, dar o ador. Îmi place să miros brânza, să îi privesc pe alţii cum se bucură de gustul ei... dar nu mai mănânc, pentru că am văzut că organismul meu se simte mai bine fără ea”, a declarat Scarlett.