Chiar și cea mai banală ținută poate fi scoasă în evidență cu o geantă de calitate. Designeri autohtoni creează poșete, valize, rucsacuri și genți ținând cont de ultimele tendințe, iar prețurile pe care le pun sunt destul de accesibile. V-am selectat mai mulți meșteri de la care vă puteți achiziționa accesoriul la care visați!

Genți create în Moldova

Rucodelie de la Savatie Baștovoi

Ieromonahul Savatie Baştovoi confecționează accesorii din piele. Acesta creează fiecare geantă manual și foloseşte doar materiale naturale, lemn şi piele importată din Italia. Confecţionarea unei genţi durează aproximativ două săptămâni, iar preţurile încep de la 150 de euro.

www.facebook.com/savatie.rukodelie

Genți create în Moldova

Arillu

Compania este specializată în producerea şi comercializarea articolelor de marochinărie, mai exact: genţi pentru femei, poşete, genţi sport, rucsacuri de cea mai înaltă calitate. Gențile sunt produse integral cu materiale şi accesorii de cea mai bună calitate.

www.facebook.com/arilux.md

Genți create în Moldova

Maalex

Produsele de la Maalex sunt cunoscute în Moldova datorită calității, confortului, frumuseții, dar și prețului accesibil. În arsenalul companiei puteți găsi genți pentru orice vârstă, gust și sex: rucsacuri pentru femei, bărbați, școlari și pentru sport, valize mari pentru călătorie, dar și poșete elegante.

www.facebook.com/maalexmd

Genți create în Moldova

Vitalie Burlacu

Brandul autohton Vitalie Burlacu oferă o gamă largă de genți și accesorii executate cu atenție la fiecare detaliu. Produsele sunt confecționate din piele naturală de calitate superioară, cu design modern și creativ, pentru a corespunde în totalitate tendințelor modei.

www.facebook.com/VitalieBurlacuVB

Genți create în Moldova

Genți create în Moldova

Miffa

Cele mai originale și practice rucsacuri le puteți găsi la Miffa. Designul și comoditatea acestor produse vă vor face să vă simțiți bine în orice escapadă.

www.facebook.com/AccesoriileMiffaMoldova

Genți create în Moldova

Bookletta

Bookletta este geanta pentru Super-Femei! Într-o lume de genți "wanna-be", alegeți una care promovează lectura într-un mod fashionable și unic!

Bookletta este o invenție 100% românească, înregistrată, care aparține Rusandei Cojocaru. Această geantă are un buzunar transparent special pentru a expune cartea ca într-o vitrină și a o proteja.

www.facebook.com/Bookletta

Genți create în Moldova

Kasandruța

Brandul Kasandruța confecționează genți și traiste de toată frumusețea, cu care puteți merge la festivaluri, la shopping, la plimbări sau la evenimente. Sunt stilate, iar elementele tradiționale de pe ele vă vor scoate din anonimat.

www.facebook.com/Kasandruta

Genți create în Moldova

Estradi

Este un brand care creează accesorii unice, care îmbină stilul cu etica. Estradi garantează produse de înaltă calitate realizate din materiale naturale exclusive, cum ar fi piele, lână și pânză aspră.

“Întreaga lume este inspirația noastră, iar linia de produse este înrădăcinată în Europa de Est și fabricată cu mândrie în Republica Moldova”, menționează producătorii.

www.facebook.com/Estradi

Genți create în Moldova

Petru Cucu

Meșterul Petru Cucu confecționează clatch-uri, genți, valize și alte accesorii. Toate gențile sunt create manual.

“Am o mulțime de articole noi, inclusiv noua tehnică "hand stitching", care nu este folosită în Moldova aproape de nimeni, ea este folosită de companiile, cum ar fi Hermes, Louis Vuitton și alți maeștri celebri din Europa, care confecționează manual articolele sale. Nu am renunțat la mașina de cusut, ea a fost și va fi un instrument vital în fiecare atelier”, declara Petru Cucu într-un interviu pentru mamaplus.md.

www.facebook.com/petru.cucu.9

Genți create în Moldova

Artima

Brandul produce valize şi genţi de voiaj în 5 fluxuri de producţie. Misiunea întreprinderii este de a produce articole de marochinărie moderne, de o calitate cu standarde europene şi accesibile pentru clienţi.

Artima beneficiază de o imagine credibilă şi de încredere atât în ţară, cât şi în străinătate. Articolele de marochinărie sunt comercializate în Germania, Italia, Franţa, SUA, Austria, Japonia şi alte ţări.

www.artima.md

Genți create în Moldova

Cristina Gurulea

Designerul autohton creează accesorii confecţionate handmade din material textil şi piele naturală. Tânăra are mai multe genți și traiste din țesături cu imprimeu folcloric.

www.facebook.com/cristina.gurulea.handmade.accessories

Genți create în Moldova

Oldcom

Oldcom creează atât rucsacuri, cât și traiste cu motive tradiționale. Acestea se asortează perfect cu espadrilele de la același brand și au un preț mai mult decât accesibil.

www.facebook.com/oldcom

Genți create în Moldova

Alina Bradu

Gențile și traistele cu motive tradiționale marca Alina Bradu se vor combina minunat cu ținutele în același stil, dar și cu cele clasice, într-o singură nuanță. Purtând o astfel de geantă, veți putea promova tradițiile noastre în orice colț al lumii.

www.facebook.com/AlinaBraduEmbroidery

Genți create în Moldova

Maverick

Dacă sunteți pasionată de tot ce înseamnă hand-made, puteți alege articolele din piele create manual de la Maverick. Gențile și rucsacurile originale vă vor scoate din anonimat oriunde nu v-ați afla!

www.facebook.com/dumitrumoroz77

Genți create în Moldova

SOTT Leather bags and accessories

Proprietarul acestui brand nu are angajați și realizează fiecare accesoriu de unul singur. Este atent până la cele mai mici detalii și creează doar genți exclusiviste. Dacă  nu vreți să mai vedeți pe cineva prin oraș cu aceeași poșetă ca a dvs., puteți apela la serviciile acestui meșter!

www.facebook.com/SOTTleather

Genți create în Moldova

Olesea Răileanu

Meșterița creează genți și portmonee din piele după preferințele fiecărei femei. Prețurile sunt accesibile, iar modelele- originale și actuale.

Facebook >>>

Genți create în Moldova

Sursa: Mamaplus.MD